Onvergetelijk Avontuur!

Packraften

Packrafting is een hype, die over is komen waaien uit Alaska Een packraft is gemaakt van duurzaam, lichtgewicht materiaal dat gemakkelijk kan worden opgevouwen en in een rugzak kan worden meegenomen. Dit stelt je in staat om te wandelen naar afgelegen rivieren, meren of kustlijnen en vervolgens de packraft op te blazen en het water op te gaan. Met de opblaasbare kajak kan je stroomversnellingen trotseren, rustig peddelen over kalme meren of zelfs op zee kajakken. Zo kom je op plekken die anders ontoegankelijk zouden zijn.

De packraft onderscheidt zich van de kajak omdat de packraft eenvoudig mee te nemen is en je minder techniek hoeft te beheersen om ermee te varen dan met de kajak. De packraft is open en lijkt wat dat betreft meer op een kano. De kano is namelijk een open boot en wordt gebuikt voor rustig en vlakwater.

 Wil jij kennismaken met packraften en leren hoe het is om op een wildwater rivier te varen? Wij nemen je graag een dag, 3 dagen of 6 dagen mee onder begeleiding van een ervaren instructeur met een groep met maximaal 6 cursisten.

    Boek Nu