Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Locaties

Locaties

De Eskimoteercursussen en Freestylekajakcursussen worden ‘s winters in een lekker warm zwembad gegeven.

Alkmaar - Zwembad de Hoornsevaart

De locatie in Alkmaar (Noord-Holland) is het zwembad De Hoornse Vaart. Het zwembad ligt tegenover het NS Station Alkmaar Noord en is zowel per auto als met het openbaarvervoer goed bereikbaar. In dit verwarmde bad kunnen de instructeurs van Europagaai je onder ideale omstandigheden de kunst van het eskimoteren aanleren.
 
  • De Eskimoteercursus in Alkmaar bestaat uit een reeks van zes lessen van elk 1 uur. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven.
  • De eskimoteer lessen zijn in het 50 meterbad van de Hoornsevaart. In groepjes van maximaal zes deelnemers leer je de technieken van het eskimoteren.
Hoornsevaart
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Tel. 072 561 29 95
 

Rotterdam - Van Maanenbad

De lessen in Rotterdam (Zuid-Holland) worden gegeven in het Sportfondsenbad Noord, ook wel bekend als het Van Maanenbad. Dit is misschien wel bekendste zwembad in Rotterdam en is een ideale locatie om de technieken van het eskimoteren of freestylekajakken te leren.
 
  • De Eskimoteercursus in Rotterdam bestaat uit een reeks van zes lessen van elk 1 uur. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven.
  • In groepjes van maximaal zes deelnemers leer je de technieken van het eskimoteren.
Van Maanenbad
Van Maanenstraat 8
3038 CZ, Rotterdam
Tel. 010 466 25 80
 

Zuid Nederland - Zwembad de Leye Oisterwijk

De lessen in Oisterwijk (Noord-Brabant) worden gegeven in het Zwembad de Leye. Deze locatie is sinds 2017 in ons programma. Het zwembad is ook met OV goed bereikbaar.
 
  • De Eskimoteercursus in Oisterwijk bestaat uit een reeks van drie lessen van elk 2 uur en 30 minuten. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven.
  • In groepjes van maximaal zes deelnemers leer je de technieken van het eskimoteren.
Zwembad de Leye
Baerdijk 43
5061 GG Oisterwijk
 

Noord Nederland - Zwembad sportstad Heereveen

De lessen in Heereveen (Friesland) worden gegeven in het Zwembad sportstad Heereveen. Deze locatie is sinds 2018 in ons programma. Het zwembad is ook met OV goed bereikbaar.
 
  • De Eskimoteercursus in Heereveen bestaat uit een reeks van twee lessen van elk 2 uur en 30 minuten. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven.
  • In groepjes van maximaal zes deelnemers leer je de technieken van het eskimoteren.
Zwembad Sportstad Heereveen
Abe Lenstra Boulevard 23-Q
8448 JA Heerenveen
 

Locatie naar keuze

Het is ook mogenlijk om bij jou in de buurt een eskimoteercursus te organiseren. Het zwembad regel je zelf en Europagaai zorgt voor het materiaal en de instructie.