Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Meevaren en Try Outs

Meevaren en Try Outs

In de Franse Pyreneeën en de Franse Alpen is het mogelijk om een 3-daagse cursus wildwaterkajakken te boeken. Je vaart dan de eerste 3 dagen van de cursusweek. Heeft iemand redelijke ervaring met wildwaterkajakken dan is het soms mogelijk om een kajakweek met z'n tweetjes te delen. Dit kan handig zijn voor stelletjes met kleine kinderen die dan om de beurt mee kunnen doen met een cursus. Uiteraard kunnen we niet in een cursusweek een terug stap maken in het niveau van een groep. Het moet dus zeker zijn dat het niveau van diegene goed aansluit bij dat van de groep. Iemand die voor het eerst gaat wildwaterkajakken kan dan ook alleen de eerste dagen in een beginnersgroepje  meedoe. De andere die dan al enige ervaring heeft kan dan aan het tweede deel van de cursusweek deelnemen

Boekingsinformatie

In principe is het niet mogelijk om tijdens een cursusweek een dagje mee te varen. Als het echter geen probleem voor de cursus geeft en de andere deelnemers stemmen er mee in, dan kan in een uitzonderingsgeval van die regel afgeweken worden. Hierbij is het besluit van de instructeurs ter plekke altijd bepalend.

Boekingsinformatie

Soms kunnen de instructeurs van Europagaai besluiten om ter plekke op een locatie een Try-Out voor de campinggasten te organiseren. Dit is meestal een halve dagcursus wildwaterkajakken en wordt geheel buiten de cursusweek om georganiseerd. Erg leuk voor campinggasten maar ook voor aanhang die het wildwaterkajakken wel eens willen proberen. Uiteraard mag de cursusgroep hier geen hinder van ondervinden en moeten de instructeurs bereid zijn om dit te doen. Vanuit Europagaai kan niet op voorhand geen toezeggingen over worden gedaan maar je kun eventueel ter plekke bij de instructeurs ernaar informeren.
 
 
Bij voldoende inschrijvingen kleurt de cursus in de kalender oranje. Schrijf je tijdig in !!!