Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Nieuw-Zeeland Noordereiland

Nieuw-Zeeland Noordereiland

Locatie

Nieuw-Zeeland heeft veel schitterende wildwaterrivieren. Op het zuidereiland zijn er wat meer dan op het noordereiland. In welk gebied en op welke rivieren we gaan varen hangt af van het niveau van de mensen die inschrijven. Dit wordt na de zomer in september/oktober bekend gemaakt. Meldt je daarom s.v.p. tijdig aan als je mee wil zodat we ook met jou niveau en wensen rekening kunnen houden.

Reis naar Nieuw-Zeeland

De reis naar Nieuw-Zeeland en ook het vervoer ter plekke moet jezelf verzorgen. Zijn er meerdere deelnemers die geen eigen vervoer hebben dan kunnen we kijken of die gezamenlijk voor deze kajakweek een auto met dak dragers kunnen huren.

Aankomst

Op de aankomst dag wordt je op de verzamellocatie die later vastgesteld wordt om 16:00 uur verwacht. Het beginpraatje is om 17:00 uur en dan worden meteen de materialen gecontroleerd en eventueel uitgedeeld.

Verblijfskeuze

Het verblijf zit niet bij de prijs inbegrepen. Wij zullen een gezamenlijke verblijfslocatie voorstellen, maar je bent natuurlijk geheel vrij om zelf iets te zoeken.

Kajakmateriaal

Je kunt zelf een kajak met het vliegtuig meenemen of er een bij ons huren. Bij de kajakhuur zit een peddel, helm, spatzeil en zwemvest inbegrepen. Een wetsuit kun je eventueel apart huren. Uiteraard is het mogelijk om alleen de kajak en eventueel de peddel te huren. Eigen kajakkleding zit nu eenmaal lekkerder en wij kunnen ons voorstellen dat je de voorkeur hebt deze zelf mee te nemen. Het meenemen van een eigen kajak outfit heeft geen invloed op de huurprijs van de kajak!

Geld

In Nieuw-Zeeland betaal je met de NZD. De koers op 19 april 2018 is voor € 1,- staat gelijk aan NZD 1,69

Inclusief

Deze trip is inclusief:
Begeleiding en instructie
Eventueel gehuurd materiaal

Exclusief

Exclusief:
• Reis, verblijf en transfers
Verzekering

Overige

Op deze website vind je een zeer uitgebreide informatie over Nieuw-Zeeland.