Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Luxemburg Eifel

Luxemburg Eifel

Net over de grens van Luxemburg en Duitsland vinden we pittig wildwater dat vergelijkbaar is met het karakter van een verblokte Alpenrivier.

Wildwater

In het Duits/Luxemburgse Eifelgebied stromen fraaie riviertjes door een schitterend dal. Smalle wilde beken kronkelen tussen dichtbeboste hellingen. Een goede locatie om te kajakken, te wandelen of te fietsen.

Voor wie?

Een echte wildwaterkajakcursus die geschikt is voor jong en oud en die alle ingrediënten voor een geslaagd wildwaterweekend dicht bij huis heeft.

De locatie

We verblijven in het gebied aan de rand van het Müllerthal niet ver van Teufelsschlucht en vlak bij de plaatjes Diekirch en Echternacht. Het Müllerthal en de Teufelsschluch zijn bekende bezienswaardige natuurparken die op zich zelf al de moeite waard zijn om te bezoeken. 

Verblijf

Het verblijf is op een camping of kan in huisjes, stacaravans of een groepshuis geregeld worden
Zodra bekend is in welke rivieren er voldoende water  stroomt geven wij door op welke camping we gaan staan of doen een voorstel voor gezamelijk huren van vakantiehuisjes, stacaravans of een groepsverblijf. Je kunt uiteraard ook zelf een hotel of andere accommodatie zoeken. Wacht hier echter mee totdat de locatie definitief bekend is gemaakt.
 
Treinstationnetje Bech
Het treinstationnetje in Bech (ons voormalige groepshuis) is kinderdagverblijf geworden en helaas niet meer beschikbaar.

Handleiding

Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Land

Luxemburg

Plaats

Afhankelijk van waterstand

Valuta

Euro

Afstand NL

NL - Bech 163 km

Taal

Frans / Duits

Niveaus

  • 1. Beginnende kajakker
  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring

Extra

Locatie Niveaus Datum Omschrijving Status
Luxemburg - Eifel 123 31 / 05 / 19 Eifel - 2 dagen Bekijk