Tel: +31 (0)72 509 4000
 

ItaliŽ Isarco

ItaliŽ Isarco

Italië is met een zonnig klimaat, pizzeria's en ijssalons een echt vakantieland. In de rivieren in dit gebied staat tot diep in de zomer ruim voldoende water in de bedding en kan er uitstekend gevaren worden. 

Een vakantie met pit!

Boofen op een roltrap met een aaneenschakeling van walsen, stevig peddelen op zwaarder volumewater en snel reageren op de technisch verblokte stukken: alle facetten voor een supergave kajakweek zijn hier aanwezig.

Voor wie?

Voor beginners is deze cursus echt pittig en daarom kan er alleen vanaf niveau II worden ingeschreven. Mocht je twijfelen of vind je jezelf een echte dappere beginner, neem dan even contact met op ons om je persoonlijke situatie te bespreken. Wij kunnen adviseren in het maken van een verantwoorde keus.

De locatie

De natuur in de vallei van Südtirol is overweldigend. Het is niet voor niets dat je hier enorm veel bergwandelaars actief bezig ziet. De rivieren zijn echter nog nauwelijks ontdekt door de wildwaterkajakkers, dus we hebben alle ruimte op het water! In de plaatsjes heerst een gezellige drukte met een Italiaanse sfeer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat na het kajakken de verveling toe zal slaan. De idyllische ligging, het fraaie landschap, gezellige terrasjes en leuke winkelstraatjes maken dit tot een ideale vakantie bestemming.

De camping

De gezellige camping waar we verblijven ligt op een bebost terrein direct aan de rivier. Naast de camping ligt een hotel dat van dezelfde eigenaar is. Bij het hotel is een zwembad met zonneweide waar ook camping gasten gebruik van kunnen maken.

Handleiding

Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding

Land

ItaliŽ

Plaats

St Sigmund / Kiens

Valuta

Euro

Afstand NL

NL- Kiens 901 km

Taal

Italiaans

Niveaus

  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring
  • 4. Gevorderde kajakker

Extra

Reserveer tijdig en profiteer
van de vroegboekkorting.
Locatie Niveaus Datum Omschrijving Status
ItaliŽ - Isarco 234 21 / 07 / 19 Isarco - 5 dagen Bekijk
ItaliŽ - Isarco 234 28 / 07 / 19 Isarco - 5 dagen Bekijk