Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Europa Surprise Special

Europa Surprise Special

Absoluut een topper voor de vergevorderde kajakker. We kijken in welk gebied de beste waterstand staat en rijden gezamelijk naar de locaties die het meest geschikt zijn voor een echte gevorderden cursus.

Wildwater

Absoluut een topper voor de gevorderde kajakker. De Alpen bieden in het voorjaar bloedmooie rivieren. Waarom ver reizen als er dichtbij zoveel valt te beleven! We kijken in welk gebied de beste waterstand staat en rijden gezamenlijk naar de locaties die het meest geschikt zijn voor een echte gevorderden cursus. Je kunt rekenen op een optimale cursus op wildwater II, III en IV en soms misschien nog iets hoger. Uiteraard hangt dit van de groep af. Deze cursus bedoeld om op de het leukste water met de beste waterstand aan te kunnen bieden.

Voor wie?

Deze cursus is alleen voor de gevorderde kajakker die zich thuis voelt op wildwater II, III en eventueel IV. In het voorjaar stroomt er in de Alpen veel water door de rivieren. Hierdoor wordt het karakter van veel rivieren een stuk pittiger dan zomers. Ook riviertjes die vaak droog staan kunnen in het voorjaar dikwijls
bevaren worden.

De locatie

De waterstanden worden van tevoren nauwlettend in de gaten gehouden. Een te lage waterstand is geen optie, maar ook een te hoge waterstand willen we vermijden. Als verzamelplek kiezen we een meest geschikte locatie. Van daaruit zoeken we de mooiste trajecten op en als het nodig is verkassen we naar een ander nabij gelegen gebied.

Verblijf

De camping locatie krijg je door zodra we aan de hand van de waterstand de meest gunstige plek voor deze gevorderden cursussen hebben kunnen uitkiezen.
Er is geen basiskamp aanwezig op deze cursus. Je dient daarom zelf kookgerei mee te brengen.

Handleiding

Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Land

In Europa

Plaats

In een Alpenland

Valuta

Euro of CHF

Afstand NL

NL - 800 tot 1100 km

Taal

Surprise

Niveaus

  • 3. Ruime kajakervaring
  • 4. Gevorderde kajakker
  • 5. Vergevorderde kajakker

Extra

Reserveer tijdig en profiteer
van de vroegboekkorting.
Locatie Niveaus Datum Omschrijving Status
Europa 45 11 / 05 / 19 Alpen Surprise Special - 7 dagen (inclusief rustdag) Bekijk