Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Wildwaterbaan Mix

Wildwaterbaan Mix (23/02/19 - 02/03/19)

Algemene informatie

Isle de la Serre (Sault Brenaz) - Ongeveer 50 km voor Lyon ligt Sault Brenaz. Een klein Frans dorpje in een mooie omgeving. Net buiten het dorpje ligt een wildwaterbaan geschikt voor elk niveau.
St. Pierre de Boeuf - In Midden Frankrijk net voorbij Lyon ligt een leuk wildwaterbaantje dat alle facetten bevat voor een paar dagen wildwater spektakel. De vele valletjes en keerwaters op deze baan maken dat je hier zeer goed kunt oefenen.

De rivieren

We varen op veelzijdige wildwaterbaantjes waarbij je de mogelijkheid hebt om keer op keer van een moeilijke stroomversnelling af te varen totdat je deze helemaal onder de knie hebt.

Niveaus

Deze cursus is geschikt voor niveau I - II - III
Niveau I - Voor beginners is dit misschien wel de meest leerzame cursus van ons programma!
 Op de wildwaterbaan heb je alle tijd om geleidelijk aan en op een speelse manier aan je kajak en het stromende water te wennen. Ook zijn er op de baantjes voldoende pittige stukjes die voor sensatie en adrenaline kunnen zorgen.

Niveau II - Wie al enige ervaring heeft kan de veelzijdigheid van de wildwaterbanen Isle de la Serre en St. Pierre de Boeuf optimaal benutten en flink op zijn/haar niveau oefenen. Er zijn veel keerwaters, golven en walsjes. Alle facetten voor een leuke en spectaculaire kajakweek!
Niveau III - Kajakkers met ruim wildwater kajakervaring zijn op de wildwaterbanen Isle de la Serre en St. Pierre de Boeuf altijd in hun element. Naast heerlijk spelevaren in golven en walsjes kan er ook flink gewerkt worden aan je technieken. Je bepaald echter zelf hoe intensief en uitdagend de cursus wordt.
 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 23/02/19
Tot 02/03/19

Cursusprijs

€ 520,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 1. Beginnende kajakker
  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring