Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Spaanse PyreneeŽn

Spaanse PyreneeŽn (05/07/20 - 10/07/20)

Algemene informatie

In een dunbevolkt berggebied kajakken onder een Spaans zonnetje. Het gebied bestaat uit hoge berg toppen en ruige rivieren. Een heel ander stukje Spanje dan de Costa’s. In de prachtige omgeving van Catalunya zal je de ultieme wildwaterweek beleven.

De rivieren

Rio Noguera Pallaresa, een rivier die even mooi is als haar naam. Veel water, hoge golven en flinke walsen zijn kenmerkend voor deze Spaanse volumerivier. De rivier is hier en daar verblokt, zodat er ook uitstekend technisch gevaren kan worden. Op de wat rustigere stukken kun je volop van de adembenemend mooie natuur genieten.

Niveaus

Deze cursus is geschikt voor niveau III - IV - F
Niveau III - Voor de gevorderde kajakker is dit een kajakvakantie waarin je veel kunt leren en er ruim voldoende tijd over blijft om uitbundig te spelevaren. Ook het zonnige klimaat en de gezellige Spaanse sfeer dragen bij aan een op en top vakantiegevoel.
 
Niveau IV - Op het water is er veel afwisseling: flinke golven, scherpe keerwaters en een stevige stroomsnelheid. Dit maakt deze cursus uitermate geschikt voor de gevorderde kajakker. De Spaanse Pyreneeën is de ideale locatie om te spelenvaren en daarnaast serieus bezig te zijn met het wildwaterkajakken. Boofen, surfen en het lezen van het wilde water zullen zeker aan bod komen tijdens deze cursus.
 
Niveau F - Hoge golven en flinke walsen nodigen uit tot riverplaying. In een freestyle kajak de rivier af en hier en daar een mooie golf pakken. Het wildwatervaren en riverplaying worden tijdens deze cursus gecombineerd. Afhankelijk van de situatie zal je af en toe in een creek kajak varen en af en toe in je freestyle kajak. Zorg dat je de beschikking over beide hebt.

Combinatie korting

Combineer je deze cursus met de cursus in Alpen Surprise Special een week er na, dan heb je voor beide cursussen recht op 5% extra korting op de cursusprijs.
(deze extra korting wordt op de bevestiging berekend en is dus niet bij het plaatsen van de boeking zichtbaar)

 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 05/07/20
Tot 10/07/20

Cursusprijs

€ 478,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring
  • 4. Gevorderde kajakker