Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Isle de la Serre (Sault Brenaz)

Isle de la Serre (Sault Brenaz) (24/02/20 - 26/02/20)

Algemene informatie

Isle de la Serre (Sault Brenaz) - Ongeveer 50 km voor Lyon ligt Sault Brenaz. Een klein Frans dorpje in een mooie omgeving. Net buiten het dorpje ligt een wildwaterbaan geschikt voor elk niveau.
Deze cursus is zonder groepstent/-keuken en met eigen vervoer van materiaal of gehuurd materiaal.
Neem je eigen kookgerei mee dan kunnen we gezamenlijk en vrijblijvend onder een dekzeiltje kokkerelle.

De rivieren

We varen op veelzijdige wildwaterbaantjes waarbij je de mogelijkheid hebt om keer op keer van een moeilijke stroomversnelling af te varen totdat je deze helemaal onder de knie hebt.

Niveaus

Niveau I - Voor beginners is dit misschien wel de meest leerzame cursus van ons programma! Op de wildwaterbaan heb je alle tijd om geleidelijk aan en op een speelse manier aan je kajak en het stromende water te wennen. Ook zijn er op het baantje voldoende pittige stukjes die voor sensatie en adrenaline kunnen zorgen.
Niveau II - Wie al enige ervaring heeft kan de veelzijdigheid van de wildwaterbaan Sault Brenaz optimaal benutten en flink op zijn/haar niveau oefenen. Er zijn veel keerwaters, golven en walsjes. Alle facetten voor een leuke en spectaculaire kajakweek!
Niveau III - Kajakkers met ruim wildwater kajakervaring zijn op de wildwaterbaan Sault Brenaz altijd in hun element. Naast heerlijk spelevaren in golven en walsjes kan er ook flink gewerkt worden aan je technieken. Je bepaald echter zelf hoe intensief en uitdagend de cursus wordt
Niveau IV - V - F - Voor vergevorderde kajakkers en freestylers biedt het baantje bij Sault Brenaz uitstekende trainingsmogelijkheden. Als daarbij ook video opname wordt gemaakt zal je zien dat het analyseren van de beelden wonderbaarlijk goed werkt in een trainingsproces.
 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 24/02/20
Tot 26/02/20

Cursusprijs

€ 227,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring