Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Isarco

Isarco (16/08/20 - 21/08/20)

Algemene informatie

Italië is met een zonnig klimaat, pizzeria's en ijssalons een echt vakantieland. Als zomers de zon op de hoge Alpentoppen schijnt worden de rivieren met smeltwater gevuld en kun je in Italië uitstekend wildwaterkajakken.
Deze cursus is zonder groepstent/-keuken en met eigen vervoer van materiaal of gehuurd materiaal.
Neem je eigen kookgerei mee dan kunnen we gezamenlijk en vrijblijvend onder een dekzeiltje kokkerelle.

De rivieren

De Isarco is een pittige rivier in een relatief nieuw kajakgebied. Je zult op de rivier weinig tot geen andere kajakkers tegenkomen. Dit maakt dat je 100% geconcentreerd een passage af kunt varen. In dit gebied vinden we rivieren met flink wat volume, daarnaast hebben we de beschikking over een paar zeer mooie verblokte zijbeken.

Niveaus

Niveau II - Kajakkers met enige ervaring moeten rekening houden met een zeer pittige cursus.Het is niet ondenkbaar dat sommige passages worden omgedragen.
Niveau III - Voor de meer ervaren kajakker is de Isarco een ideaal gebied. Er zijn veel goede oefenplekjes en spectaculaire afvaarten. De afwisseling van volumewater en verblokte passages zorgen ervoor dat het een pittige maar leuke cursus wordt.
Niveau IV - Gevorderde kajakkers zijn altijd afhankelijk van het gemiddelde niveau van de groep maar kunnen in het gebied van de Isarco zeer zeker leuk en pittig varen. Boofen op een roltrap met een aaneenschakeling van walsen, stevig peddelen op zwaarder volumewater en snel reageren op de technisch verblokte stukken. Alle facetten voor een super gave gevorderdenweek zijn hier aanwezig.
 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 16/08/20
Tot 21/08/20

Cursusprijs

€ 478,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Let op! Deze week is er geen groepstent met keukenuitrusting mee

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring
  • 4. Gevorderde kajakker