Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Huningue weekend

Huningue weekend (10/04/20 - 12/04/20)

Algemene informatie

DE MOEITE WAARD!
Misschien wel het leukste wildwaterbaantje in Frankrijk. Technisch wildwater en met een fantastisch uitzicht op de Duits- en Zwitserse Alpen.

Alleen toegankelijk als jezelf het materiaalvervoer verzorgd!

Heb je een eigen kajak of kun je zelf een gehuurde kajak bij ons ophalen en vervoeren dan kun je voor deze cursus inschrijven. Je kunt natuurlijk via het Europagaai forum ook een carpool zien te regelen.

De rivieren

Langs de Rhein in Frankrijk ligt het plaatsje Huningue. Via een aftakking is er een wildwaterbaan aangelegd. In eerste instantie gaan we er vanuit dat we dit weekend twee dagen op de wildwaterbaan varen. Mocht de waterstand echter toereikend zijn dan kan er in overleg ook op een van de in de nabijgelegen wildbeken worden gepeddeld.

Niveaus

Niveau II - De wildwaterbaan is zeer geschikt voor kajakkers met niveau II. Golven, walsjes en strakke keerwatertjes zijn een uitdaging om je technieken tot in de perfectie onder de loep te houden.
Niveau III - IV - Gevorderde wildwaterkajakkers zijn op de wildwaterbaan van Huningue volledig in hun element. Spelen in walsjes, surfen op golven en de turbulente keerwaterlijnen zorgen dat er geen tijd is om je te vervelen.

Extra optie (in overleg)

Verblijf is in Duitsland
Je bent te gast bij Remko en Leonie in het schitterende Duitse Kleines Wiesental. Overnachten kan met eigen kampeermiddel op hun erf en ook de verzorging van maaltijden wordt tegen een kleine vergoeding geregeld. Deze locatie is ook erg geschikt voor aanhang die niet aan de cursus mee doet. Naast het helpen bij de verzorging van dieren en de moestuin zijn er fraaie wandelingen te maken en kun je hier prima fietsen en mountainbiken.
 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 10/04/20
Tot 12/04/20

Cursusprijs

€ 227,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring