Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Hohenlimburg dag cursus

Hohenlimburg dag cursus (10/05/20 - 10/05/20)

Algemene informatie

Niet ver van de Nederlands/Duitse grens ligt het gezellige plaatsje Hohen Limburg. Midden in het stadje vinden we een leuk wildwaterbaantje dat geschikt is voor beginnende en gevorderde kajakkers. Na het varen kunnen we in één van de vele cafés of restaurants nog iets drinken en/of eten.

De rivieren

Het spectaculaire wildwaterbaantje ligt in de rivier de Lenne en is ongeveer 250 meter lang. Het baantje heeft mooie keerwaters en leuke stromingen. De baan heeft alle facetten voor een sportief en leerzaam kajakweekend.

Niveaus

Niveau II - Voor beginners is het baantje best pittig, maar heb je al iets ervaring in Hardenberg opgedaan of op een andere cursus niveau I, dan is het goed te doen. Naast een paar spectaculaire stukjes zijn er ook voldoende rustige stukken om flink wat te oefenen. We oefenen op een relatief kort traject. Dit is ideaal voor diegene die snel en veel willen leren.
Niveau III - Gevorderde wildwaterkajakkers vinden op deze wildwaterbaan de mogelijkheid om technieken eens goed onder de loep te nemen. Er zijn verschillende plekjes die -met de juiste opdrachten- waterinzicht en goede kajaktechnieken vereisen.
 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 10/05/20
Tot 10/05/20

Cursusprijs

€ 124,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring