Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Ardennen dag

Ardennen dag (01/11/20 - 01/11/20)

Algemene informatie

Deze wildwaterkajakcursus is in de Ardennen van Luxemburg of België met als laagwater alternatief Duitsland. De cursus is geschikt voor jong en oud en heeft alle ingrediënten voor een geslaagde kajakvakantie of een weekeindje sportief er even tussenuit.

De rivieren

In de Belgische Ardennen en Luxemburg stromen fraaie riviertjes door een schitterend dal. Smalle wilde beken kronkelen tussen de dicht beboste hellingen. Een goede locatie om te kajakken, maar ook voor de wandelaar en de fietser is hier veel te beleven. Ook een eventuele alternatieve locatie in het Ruhrgebied is vaar technisch en landschappelijk verrassend mooi. Gecombineerd met peddelen op een wildwaterbaantje is dit bij uitstek een goede manier om veel te leren en volop te genieten. 

Niveaus

Niveau I - Voor jong en oud, een beginnerscursus in de Ardennen en is zeer geschikt voor wie op verantwoorde wijze en in een plezierige en ongedwongen sfeer wil kennismaken met het kajakken op wildwater.
Niveau II - De kajakker met enige ervaring kan in de Ardennen prima terecht om zijn/haar technieken te verbeteren of te perfectioneren en veel plezier te beleven aan het spelevaren op de riviertjes en wilde beken.
Niveau III - Voor een gevorderde kajakker die spektakel zoekt is de Ardennen eigenlijk alleen interessant als er veel water in de riviertjes staat. Wie echter op zoek is naar een gezellig en sportief weekendje peddelen en niet te hoge eisen aan het adrenalinegehalte stelt, kan zich ook zonder een hoge waterstand nog prima bij deze cursussen vermaken.
 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 01/11/20
Tot 01/11/20

Cursusprijs

€ 124,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 1. Beginnende kajakker
  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring