Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Alpen Surprise Special

Alpen Surprise Special (15/06/18 - 20/06/18)

Algemene informatie

Absoluut een uitdaging voor de gevorderde en vergevorderde kajakker! We kijken in welk gebied de beste waterstand staat en rijden gezamenlijk naar de locaties die het meest geschikt zijn voor een echte gevorderde cursus. Je kunt rekenen op een optimale cursus op wildwater III en IV of misschien nog iets hoger.

De rivieren


De waterstanden worden van te voren nauwlettend in de gaten gehouden. Een te lage waterstand is geen optie, maar ook een te hoge waterstand willen we vermijden. Als verzamelplek kiezen we een meest geschikte locatie. Van daaruit zoeken we de mooiste trajecten op en als het nodig is verkassen we naar een ander nabij gelegen gebied.

Niveaus

Deze cursus is geschikt voor niveau II - III
Deze cursus kan alleen geboekt worden als je zelf een kajak of gehuurde kajak mee brengt en vervoer hebt geregeld..
 
Niveau II - III Deze cursus is alleen geschikt voor de gevorderde kajakker die zich thuis voelt op wildwater III. In het voorjaar stroomt er in de Alpen veel water door de rivieren. Hierdoor wordt het karakter van veel rivieren een stuk pittiger dan zomers. Ook riviertjes die vaak droog staan kunnen in het voorjaar dikwijls bevaren worden. Waar we gaan varen is een verassing, dus... laat je verassen!
 
Voor meer informatie over deze cursus, zie de uitgebreide handleiding
 

Aantal personen:

Status

Data

Van 15/06/18
Tot 20/06/18

Cursusprijs

€ 440,-
min 5% of 10% vroegboekkorting

Doelgroep

Alle leeftijden

Niveaus

  • 2. Enige kajakervaring
  • 3. Ruime kajakervaring