Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Wildwaterkajakken

Wildwaterkajakken

Wildwaterkajakken is een bijzondere en kleinschalig beoefende sport die een vrij unieke vakantiebesteding is. Het juist aanleren van kajaktechnieken is essentieel voor het euforische gevoel "ik heb het onder controle".
We varen korte trajecten. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief de kajakcursus wordt. Ook zul je ervaren dat een sportieve kajakvakantie ontspannend werkt.
 
Elke cursus is systematisch opgebouwd met afwisselend instructie, oefenen en (spele-)varen. Je zult al doende ongemerkt je grenzen verleggen en tijdens deze actieve/sportieve vakantie jouw ultieme kick in de kajak beleven. 
 
Een cursus wildwaterkajakken bij Europagaai is meer dan in een horde een rivier afvaren. Daarvan zijn al te veel aanbieders op de markt. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, veiligheid en veel individuele aandacht. Op het water varen we met kleine groepjes begeleid door gepassioneerde, deskundige instructeurs.
 
Europagaai cursussen zijn ontwikkeld voor volwassenen. Inschrijven kan vanaf 14 jaar of in overleg eventueel jonger. De cursussen worden voortdurend actueel gehouden en verder ontwikkeld. Zo is er op elke cursus een up-to-date draaiboek en rivierbeschrijving en worden onze gediplomeerde instructeurs regelmatig extra getraind en bijgeschoold.
 
De Europagaai instructeurs willen graag tijdig weten of ze jou van dienst mogen zijn en voor de meeste cursussen wildwaterkajakken geldt een vroegboekkorting en/of familiekorting! Tijdig inschrijven voor een cursus wordt door de Europagaai instructeurs erg gewaardeerd.