Tel: +31 (0)72 509 4000
 

De beste vakanties voor actieve reizen

De beste vakanties voor actieve reizen

De beste vakanties voor actieve reizen?

Boek je bij Europagaai een kajak of kano vakantie dan heb je gegarandeerd de beste kwaliteit instructie, begeleiding en ook de grootste veiligheid. Onze cursussen op het wilde water zijn niet alleen de beste maar ook super gezellig en met een ongedwongen sfeer.
 
  
 

Waarom zijn Europagaai reizen de beste voor actieve vakanties?

De gemiddelde groepsgrote is 10 tot 18 deelnemers. Dit kan soms ook iets meer of minder zijn, maar de groep telt zelden meer dan 24 personen. Met een kleine groep is er ruimte voor veel individuele aandacht en krijg je de beste kwaliteitsvakantie.
Op het wilde water is de groep opgedeeld in groepjes van maximaal 6 deelnemer. Ieder groepje heeft een eigen instructeur en vaak ook een hulpinstructeur. Dit is niet alleen het beste voor de veiligheid maar ook voor het aanleren van de technieken en vaardigheden voor het kajakken.
Er staat gratis een compleet ingericht basiskamp ter beschikking waar de deelnemers met de instructeurs gezamenlijk gebruik van kunnen maken. Deze faciliteit is vrijblijvend en zorgd ervoor dat onze reizen de beste omstandigheden hebben voor een gezellige ongedwongen sfeer.
 
  
 

Goede instructeurs maken onze reizen tot de beste vakanties

Een instructeur moet naast heel goed kunnen kajakken ook de beste sociale vaardigheden, inzicht en mensenkennis hebben voor kajakvakanties met een verantwoord succes.
 
  
 

Samen reizen kan het beste via het carpoolforum van onze website

Met uitzondering van expeditities en trekkingsvakanties verzorgt ieder zelf het reizen naar onze locaties en als we niet aan het kajakken zijn dan is iedereen vrij in zijn doen en laten. Je kunt natuurlijk ook de groep opzoeken of afspraken maken om samen te reizen. Voor het samen reizen hebben wij een carpoolforum op de site staan. Dit is de beste manier om contact te leggen met medecursisten die ook gezamenlijk naar de vakantiebestemming willen reizen.
 
   
 

De beste prijs voor de beste reis op de beste vakantiebestemmingen

Bij een Europagaai vakantie boek je dus niet voor het reizen maar wel voor de aller beste kajakcursus (uitgezonderd onze expedities en trekkingsvakanties). in feite is het vergelijkbaar met een snowboardcursus, duikcursus of een cursus parapenten. Iedere cursusdag ben je van 's ochtend tot 's middags op het water. Onze instructeurs zorgen voor leerzame oefeningen en leuke spelletjes. Al oefenend en spelenderwijs peddelen we door de mooiste natuur en worden er voor ieder niveau de beste trajecten uitgezocht. Ongemerkt vliegt de dag voorbij en voor je het weet vaar je met een grote glimlach de wildste stukken.
 
  

Tijdig een vakantie boeken is het beste voor de planning van onze reizen

Onze instructeurs staan te popelen om je te begroeten en willen graag tijdig weten of ze ingedeeld kunnen worden. Op tijd inschrijven is het beste voor de planning van onze reizen en wordt dan ook beloond met een vroeg boekkorting van 10% of 5%. Daarnaast willen wij ook families stimuleren om aan onze vakanties mee te doen en is er een familiekorting te verkrijgen. Voor een overzicht van de kortingsmogelijkheden kun je het beste hier kijken.
 
  

Zie hier het overzicht van de beste vanaktie-reizen