Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Nieuwsbrief november 2013

Nieuwsbrief november 2013

Programma 2014!

Het wildwaterkajakprogramma van 2014 staat online. Weet jij al waar je de komende zomer wilt gaan kajakken? Ga jij naar het altijd prachtige Slovenië, wil je gefotografeerd worden als je in Frankrijk met je kajak door het gat van de Durance vaart of wil je het wilde water in Zwitserland ontdekken?

Het programma staat vol met de meest prachtige wildwater kajaklocaties!
 
Uitgelicht
In het voorjaar is er voor ieder wat wils. De Bohinkja, de Julische Alpen (Soca), St. Pierre de Boufe, Sault Brenaz, Tarn-Allier en de Gail!
 
Zomers hebben we in het programma: het zonnige Spanje, de altijd gezellige Franse Alpen en Franse Pyreneeën, het wildwaterparadijs in Italië, het adembenemend mooie Slovenië en Zwitserland met zijn vriendelijke Alpensfeer.
 
En wat je niet wilt missen, dichtbij huis is een heerlijke dag kajakken op wildwater in Hohen Limburg en de Eifel.
 
Nog niet op de website maar wel in het programma!
De Tarn-Allier staat nog niet in de kalender op de website maar staat dit jaar in het voorjaar gepland.
 
Boek je zeer tijdig dan krijg je een korting van 10%. Lees meer over kortingen hier.
 
 
Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
- wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
- actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Eskimoteren

Eskimoteren komt uiteraard van de Eskimo’s. Met temperaturen flink onder nul, was het eskimoteren voor de Eskimo’s van levensbelang. De meeste kajakkers kiezen tegenwoordig liever voor een warmere bestemming en al hoewel het dan af en toe heerlijk is om even om te gaan in het frisse water, is het eskimoteren erg handig!
 
Wil jij het trucje om je kajak weer recht op te draaien ook leren, of kun je al eskimoteren maar zou je graag zelfstandig door willen oefenen? dat kan; er zijn nog plaatsen vrij, zowel in Alkmaar als in Rotterdam!
 
Freestyle in het zwembad
In het zwembad van Rotterdam en Alkmaar kun je leren freestyle kajakken. In Rotterdam is er al een Freestyle groepje waarbij je kunt aansluiten.
 
Het reserveren van een cursus kan via deze link. Wil je zelfstandig oefenen, neem dan contact op met Europagaai via het contactformulier.
 
 

Prachtige herfst kleuren in de Eifel

Het weekend van 26 en 27 oktober in de Eifel was heerlijk. De Europagaai cursus werd gecombineerd met het Europagaai instructeursweekend.
Zowel de deelnemende kajakkers als de Europagaai instructeurs hebben zich op en top vermaakt.
 
Helaas begon het water pas net voor ons vertrek te stijgen en was het te laat om iedereen die zich heeft opgegeven voor de Park en Go lijst te informeren. We hopen dat de natuur het de volgende keer iets eerder laat weten zodat er meer kajakkers kunnen genieten van het wilde water relatief dicht bij huis.