Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Nieuwsbrief mei 2013

Nieuwsbrief mei 2013

Doe je ook mee met onze gezellige sportieve wildwaterkajakvakantie?

Gratis eskimoteercursus - Brandingkajak clubavond - Leuke kajaktips. Onze nieuwsbrief is weer de moeite waard om te lezen. In verband met een inzamelactie voor een nieuwe Nederlandse wildwaterspot die tot 13 mei duurt en onze afwezigheid i.v.m. de meivakantie wildwaterweken ontvang je deze nieuwsbrief wat eerder dan normaal. We hopen natuurlijk dat je dit jaar al dan niet met partner, kinderen, vrienden of familie mee doet met een leuke, gezellige Europagaai kajakcursus/wildwatervakantie.
E-mail of bel ons als je vragen hebt en stuur deze nieuwsbrief s.v.p. naar iedereen door.
 
 
 
Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
- wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
- actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Inzamelactie Nederlandse kajakspot

Hoe vet zou het zijn als er in Nederland bij Nijmegen een wildwaterspot zou komen waar alle wildwaterkajakkers vrij (dus gratis) gebruik van kunnen maken. Omdat er in de Waal een nevengeul gegraven gaat worden, is er nu de mogelijkheid om deze Nijmeegse wildwaterdroom (NWD) te realiseren. De kajakspot wordt zeer zeker ook geschikt voor wie nog niet zoveel wildwaterkajakervaring heeft. Voor 13 mei moet de financiering rond zijn!. Dit kan via de inzamelactie op webpagina www.wildwater.nu. Als het benodigde bedrag niet wordt behaald en/of de baan niet gerealiseerd wordt, krijg je het ingelegde geld terug betaald.

 

Brandingkajak clubavond

Eindelijk is het dan zover. Nadat we terug zijn van de Alpen Surprise week en onze wildwater voorjaarsvakanties op de Bohinjka, Soca in Slovenië en de Gail in Oostenrijk, starten we vanaf 6 mei op de maandagavonden met de GRATIS brandingkajak clubavonden. De locatie is uiteraard weer bij het Europagaai kajakpaviljoen op het kajakstrand Hargen aan Zee in Schoorl. Vergeet je niet aan te melden op het forum! De clubavonden gaan namelijk alleen door als er voldoende animo is. Dit wordt op het forum kenbaar gemaakt.
 
 

Mei aanbieding

Boek je voor 1 juni 2013 een Europagaai weekcursus wildwaterkajakken, dan kun je meedoen met de oefendag eskimoteren op het Geestmerambachtmeer bij Alkmaar. Deze aanbieding is gratis. Je kunt een eigen kajak mee brengen en wij hebben ook een flink aantal kajaks voor gezamenlijk gebruik beschikbaar. De mate van persoonlijke begeleiding hangt af van het aantal deelnemers.
De oefendatum is zondag 9 juni van 10:00 tot 13:00 uur (bij veel belangstelling tot 17:00 uur). De begeleiding wordt verzorgd door ervaren Europagaai instructeurs en aanmelden kan via het contactformulier op deze website. Geef bij aanmelding je boeknummer door en laat ons weten of je een eigen kajak mee neemt. Neem zelf een wetsuit of gepaste kajak kleding mee.
 
 

Kajak tip

Een cowtail (sleeplijntje) aan je zwemvest of werplijn in de kajak kan bij juist gebruik erg zinvol zijn, maar bij verkeerd gebruik gevaar opleveren. Europagaai adviseert dan ook deze attributen alleen te gebruiken als je weet hoe het werkt en ermee geoefend hebt. Uiteraard besteden wij hier tijdens onze wildwaterkajakcursussen aandacht aan. 
 
 

Cadeautip

Een kajakcursus cadeau met Moederdag of Vaderdag? of vind je deze commercieel ingestelde dagen maar niets? Een kajakcursus is natuurlijk altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen. Wil jij ook iemand lekker verwennen, boek dan een cursus en vraag naar de Europagaai cadeaubon. Je kunt er ook voor kiezen om een bepaald bedrag cadeau te geven. De bon kan vervolgens naar eigen keuze bij Europagaai besteed worden. Je kunt dit per e-mail of via contactformulier van deze website aanvragen.
 
 

Uit de oude doos

Weet jij in welk land of landen en welk jaar of jaren de twee onderstaande foto's zijn genomen en boek je in april een kajakcursus?
De eerste die het goede antwoord geeft en een cursus boekt krijgt 50% korting op de cursusprijs van een persoon. Eventuele andere kortingen zijn dan niet meer van toepassing en alleen je eerste antwoord telt.
 
Op dit moment is er nog geen goed antwoord binnen gekomen dus je hebt nog kans! 
 

Welke voorjaarsvakantie was dit?  Welke meivakantie is dit?