Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013

De zomer kajakweken gaan bijna van start!

De eerste wildwaterkajakweek van deze zomer gaat bijna van start! We beginnen in het prachtige Slovenië en de Franse Pyreneeën en gaan in augustus naar de Franse Alpen, Italië en Zwitserland. Aan het einde van de zomer zijn we nog twee weken in Slovenië. De Europagaai instructeurs zijn er helemaal klaar voor en staan te popelen om je een onvergetelijke kajakvakantie te bezorgen.
 
Een aantal cursussen is volgeboekt. Op welke cursussen er nog wel plaats is, vind je hier hier in de kalender op onze website.
 
 
 
Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
- wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
- actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Nieuwsgierig naar de foto's van jouw kajakvakantie?

Vanaf heden zullen we van de foto’s die op de kajakcursussen gemaakt worden een selectie in het fotoalbum op de website zetten. Per locatie en weeknummer kun je hier de foto’s van jouw kajakvakantie terug vinden.
 
 

Reis- annuleringsverzekering

Nieuw! Bij de doorlopende reisverzekering (die je via onze website bij de Europeesche) kunt afsluiten is wildwaterkajakken en brandingkajakken standaard (gratis) inbegrepen. Bij een kortlopende reisverzekering moet echter nog wel een extra clausule bijzondere sporten worden afgesloten.
 
Nieuw! Een annuleringsverzekering kun je uitbreiden naar een Allrisk Annuleringsverzekering. Je kunt dan zelf de reden voor annulering bepalen en krijgt in dat geval 70% van het boekingsbedrag terugbetaald.
 
Klik hier voor meer informatie of het direct afsluiten van een goede reis-/annuleringsverzekering voor wildwaterkajakken.
 
 

Camping in Zwitserland

Op de gezellige kleine camping zijn nog maar een paar plekken vrij. Wees er snel bij. Deze kajakweek is absoluut een topper voor gevorderden en kajakkers met enige wildwater ervaring. Veel deelnemers vinden de kleine camping met een schitterend uitzicht en gemoedelijk gezellige sfeer misschien wel de mooiste uit ons programma. Ook de rivieren zijn hier geweldig en buitengewoon sportief. Een kajakvakantie met Europagaai in Zwitserland mag je niet missen!
 
 

Het slechte weer zorgt voor mooie branding

Ondanks dat we veel mensen horen klagen over het slechte weer, brengt dit slechte weer ook een klein voordeel met zich mee. Door de harde wind hebben we de afgelopen weken kunnen genieten van hele mooie golven in de branding op zee!
 
“Bij de meesten sporten blijf ik liever binnen zodra het regent, maar tijdens het kajakken wordt je toch nat van het water! Toen ik in de kajak zat merkte ik niet eens meer dat het regende”

Klik hier voor een filmpje van het brandingkajakken tijdens de Europagaai clubavond door Albert-Jan Zijlstra.
 
 

Martina genomineerd voor kajakster van 2013

Martina is door Canoe & Kayak genomineerd voor Female paddler of the year 2013.
Samen met zeven andere zeer goede kajakkers maakt Martina kans op de award.
Internationaal heeft Martina haar naam op de kaart gezet door het winnen van verschillende freestylekajak- en extreme kajakwedstrijden.
 
Stemmen kan tot 30 juni. Klik hier voor de website.
 
 

Tip voor deze zomer

Paklijst voor deze zomer al gemaakt? Wij zetten een paar belangrijke zaken op een rij:
  • Brillenbandje of daglenzen
  • Europees (ziektekosten) verzekeringspasje, paspoort, autopapieren
  • Waterschoentjes of surfschoentjes die stevig aan je voeten zitten
  • Waterdichte zak of sporttas voor je natte wetsuit en kajakkleding 
  • Tent, slaapzak, matje
  • Warmteshirtjes of T-shirts voor onder je wetsuit
  • Water afstotende zonnebrandcrème
  • Waterdicht fototoestelletje