Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014

Feestelijke decembermaand

2015 is in zicht. We willen de laatste maand van 2014 niet onopgemerkt voorbij laten gaan, want 2014 was voor ons en hopelijk ook voor jou een geweldig kajak- en peddeljaar. Met weer een gloed-nieuwe nieuwsbrief waarin we alvast vooruitblikken op het voorjaarsprogramma van 2015 gaan we het jaar afsluiten.
 
 
 
Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
- wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
- actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Sinterklaas- of kerstcadeau

Ben je op zoek naar een origineel, avontuurlijk en uniek cadeau voor Sinterklaas of kerst? Je kunt een Cadeaupagaai cadeau doen. Je bepaald zelf het bedrag of de kajakcursus die je cadeau doet. Diegene die de Cadeaupagaai ontvangt kan de cadeaubon inwisselen voor een kajakcursus naar keuze of de kajakcursus die jij voor hem of haar in gedachten had. Een Cadeaupagaai bestellen kan via het contactformulier. Vermeld je eigen naam en adres, naam en adres van diegene voor wie de Cadeaupagaai bestemd is en het bedrag of de cursus die je cadeau doet. Je ontvangt de Cadeaupagaai dan zo spoedig mogelijk via de post.

 

Voorjaarscursussen 2015

Na de wintermaanden start in april de eerste wildwaterkajakcursus uit ons programma van 2015. Je kunt wildwaterkajakken op het wildwaterbaantje in Sault Brenaz (Frankrijk) en/of kiezen voor een kajakcursus in de Franse Alpen.
In de maand mei staat ons programma bomvol en is er voor ieder wat wils. Bohinjka (SLO), Julische Alpen (SLO), Spaanse Pyreneeën(S), Franse Pyreneeën (F), Hardenberg (NL) en Hohenlimburg (D). Er zijn cursussen van een dag maar ook cursussen van langer dan een week. De kalender met een overzicht van alle kajakcursussen vindt je hier. Reserveer je tijdig, dan ontvang je een vroegboekkorting tot 10%

 

Spanje voor Nepal aanbieding

Er zijn al flink wat reserveringen voor de kajak-/raft vakantie naar Nepal. Voor diegene die in november 2015 deze grote expeditie-reis gaat maken en voor die tijd nog wat ervaring op volume-water wil opdoen, hebben we een speciale aanbieding. Op de weekcursus in de Spaanse Pyreneeën van 3 t/m 8 mei of 10 t/m 15 mei 2015 krijg je bij voldoende inschrijvingen boven op de vroegboekkorting nog een speciale korting. In de Spaanse Pyreneeën kun je goed wennen aan hoge golven, walsen en de druk van water.
  • Bij een week met 5 inschrijvingen 25% korting op de cursusprijs plus de vroegboekkorting
Inschrijven voor de expeditie in Nepal kan nog tot 1 februari 2015.
 
 

Kajak Nieuwjaarsduik

Op 1 januari met je kajak de zee op om het nieuwe jaar in te luiden. Dat is een heerlijk begin van het nieuwe jaar! Deelname is gratis. Om 12.30 uur verzamelen we bij de strandopgang van Camperduin. Daar kleden we om en kunnen we om 13.00 uur met z’n allen te water gaan. Als we na het kajakken fris en voldaan uit het water zijn, kunnen we bij het strandpaviljoen in Camperduin opwarmen met warme chocolademelk met slagroom.

Waar: Camperduin aan zee
Tijd: 12.30 uur verzamelen / 13.00  uur duiken we de branding in
Kosten: Gratis
Aanmelden: We horen graag of jij er ook bij bent. Aanmelden kan via het contactformulier.
 
 

Europagaai i.v.m. vakantie gesloten

Vanaf 8 december t/m 15 december 2014 genieten we van een korte vakantie en is het Europagaai kantoor gesloten. We zijn dan niet telefonisch bereikbaar en e-mails worden na 15 december beantwoord.

Kanocentrum Arjan Bloem in januari gesloten

Net als voorgaande jaren is ook in 2015 de winkel van Kanocentrum Arjan Bloem de hele maand januari gesloten. Via internet kun je nog wel bestellingen plaatsen. Dit kan op www.kanowinkelonline.nl. Op 3 februari 2015 gaan de deuren van Kanocentrum Arjan Bloem weer open en staat het team klaar om je advies te geven bij het kopen van een kajak of kajakkleding. 

Fijne feestdagen

Team Europagaai wenst iedereen hele fijne feestdagen!