Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013

Wat zijn jouw plannen?

In december plannen maken voor 2014; het liefst natuurlijk bij de open haard. Wij zijn erg benieuwd of je volgend jaar gezellig met Europagaai mee gaat kajakken. Een weekendje of een hele week, in het voor- of in het najaar, wij hebben er al zin in! Bij het doorbladeren van de fotoboeken kwamen er heel wat mooie plaatjes voorbij. Nu maar afwachten tot het weer zo ver is. Voor wie dit jaar al een boeking plaatst is december een extra feestelijke maand. Europagaai heeft verschillende leuke decemberaanbiedingen die je niet wilt missen.
 

Deze aanbieding wil je niet missen!

Wie in november of december bij Europagaai een boeking plaatst of heeft geplaatst krijgt een tegoed ter waarde van 10% van de gefactureerde cursusprijs. Dit tegoed is persoonsgebonden en kun je bij jouw volgende Europagaaiboeking besteden. Het tegoed kan niet geldelijk worden ingewisseld en moet voor 1 september 2014 besteed worden.
 
 

Speciale zwembadaanbieding!

Heb je dit winterseizoen en/of vorig winterseizoen totaal zes of meer cursussen bij Europagaai in het zwembad gevolgd, dan kun je met 20% korting zwembadcursussen bij boeken. Deze korting is in ons boekingssysteem niet geautomatiseerd, maar bij het plaatsen van een boeking kun je aangeven of je voor deze korting in aanmerking komt. Weet je niet meer hoeveel keer je bij ons in het zwembad bent geweest dan kunnen wij dat voor je opzoeken. Wacht niet te lang met inschrijven want sommige data zijn al bijna volgeboekt!
 

Nieuwjaarsduik 2014

Laat via het contactformulier weten of je dit keer van de partij bent bij de traditionele Nieuwjaarsduik! Een heerlijk begin van het nieuwe jaar. Wie liever niet de zee op wil kan een verkwikkende strandwandeling maken en het evenement gadeslaan. De locatie is bij de strandopgang Camperduin in de gemeente Bergen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en na afloop is er tijd voor een consumptie bij strandpaviljoen Struin. 
  • Om 12:30 uur verzamelen we in Camperduin.
  • Om 13:00 uur duiken we de branding in.
  • Op nieuwjaarsdag is er vaak druk toeristisch verkeer.
  • Parkeren kan op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen vlakbij het strand.
  • Je kajakuitrusting moet voldoen aan de eisen voor brandingkajakken.
 

Gespreide betaling

In 2014 treed het ststeem SEPA Euro-incasso in werking en Europagaai is gemachtigd om incasso opdrachten te verzorgen. Dit betekent dat wij het aanbieden van de mogelijkheid om een Europagaai vakantie gespreid te betalen kunnen blijven voortzetten. Hoewel er niet heel veel gebruik van wordt gemaakt zien wij het toch als service voor wie gespreid betalen goed uitkomt. Bij het plaatsen van een boeking kun je aanvinken of je van deze service gebruik wilt maken. Je dient dan tevens dit machtigingsformulier ingevuld en ondertekend naar ons toe te sturen.   

 

Uiterste inschrijfdatum

In 2014 hebben sommige wildwaterkajakcursussen een uiterste inschrijfdatum. Dit staat bij de betreffende cursus vermeld. Het gaat om de voorjaarscursussen Tarn/Allier (Frankrijk Auvergne) en de Bohinjka/Soca (Slovenië), alsmede de cursussen Sesia (Italië) en de cursus Spaanse Pyreneeën in juni 2014.
 

Kajakken in februari

Natuurlijk hangt het een beetje af van de weersomstandigheden, maar in februari kunnen we het net zo goed ook treffen! Bij mooi weer en als het niet vriest kunnen we gaan peddelen in de Ardennen/Eifel. Bij vorst en minder mooi weer krijg je de cursus en materiaalhuur uiteraard terug betaald. Dat deze cursus erg verkwikkend is staat wel vast. Je moet wel een flink portie doorzettingsvermogen hebben en geen pieper zijn. Ben jij zo'n stoere bikkel? Schrijf je dan snel in voor de cursus die start op: 14 februari of 21 februari
 
 

Sinterklaas- of kerst cadeau

Met de feestdagen voor de deur is het misschien een leuk idee om iemand op een Europagaaicadeau te trakteren. Via het contactformulier of de e-mail kun je de bestelling plaatsen.
  • EP Cadeaubon ter waarde van € --,- (een door jou te bepalen bedrag)
  • EP T-shirt =  € 20,- (incl. verzendkosten)
  • EP Petje = € 10,- (incl. verzendkosten)
  • EP beker = € 10 (incl. verzendkosten)