Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Nieuwsbrief augustus 2013

Nieuwsbrief augustus 2013

De zomer in volle gang!

De kajakweken in de Franse Pyreneeën en Slovenië zijn in volle gang. Het laatste weekend in juli verhuizen de Europagaai instructeurs van de Franse Pyreneeën naar de Franse Alpen en begint daar het kajak spektakel. Vanuit Slovenië rijden de instructeurs het 1ste weekend van augustus naar de Isarco in Italië waar schitterend wildwater op ons te wachten staat. Voor de cursus in Italië zijn nog plaatsen vrij! Net als voor de cursus in Zwitserland die op 18 augustus van start gaat.
 
 
Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
- wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
- actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Zon, pizzeria's, ijssalons en prachtig wildwater!

Pittig wildwater in het zonnige Italië. De Isarco is uitdagend voor de kajakker met enige kajakervaring en de gevorderde kajakker. De Isarco heeft tal van oefenplekken en uitdagende stroomversnellingen. Reserveren voor deze zomer kan nog! Er zijn nog plaatsen vrij! Europagaai is twee weken in Italië. De eerste week begint 4 augustus en de tweede week 10 augustus. Voor meer informatie klik hier.
 
 

Prachtige meren, hoge bergtoppen en een relaxte Alpensfeer!

Zwitserland staat al jaren in ons programma en dat is niet voor niets! Voor de gevorderde kajakker is Zwitserland een van de mooiste locaties uit het Europagaai programma. Wie enige kajakervaring heeft moet rekening houden met een zeer pittige cursus! We verblijven op een kleine camping op 720 meter hoogte met een adembenemend uitzicht en niet ver van een authentiek Alpen dorpje. Voor de week die op 18 augustus begint zijn er nog plaatsen vrij! Voor meer informatie en om te reserveren klik hier.
 
 

Tip voor de thuisblijvers

Zomers is in de weekenden ons sportpaviljoen in Hargen aan Zee vaak geopend en kun je komen brandingkajakken, raften of andere activiteiten doen. Schrijf je in voor een les of kom langs om een bootje te huren. Wij zijn onder voorbehoud geopend op: 27 juli en 3, 9, 10, 11, 17, 18 en 24 augustus. (Het is verstandig om van tevoren te reserveren of de openingsdatum te verifiëren). Naast brandingkajakken kun je bij ons ook, bodyboarden, slacklinen, skimboarden, discgolfen en nog veel meer. Reserveren voor het brandingkajakken kan via deze link.
 
 

Eskimoteer aanbieding

Het is nog volop zomer maar toch blikken we alvast vooruit naar het winter seizoen. Ook deze winter zullen we in het zwembad in Alkmaar en dat van Rotterdam eskimoteer lessen geven.
 
Voor de kajakkers die deze zomer met een week cursus van Europagaai zijn mee geweest of nog mee gaan, hebben we een speciale aanbieding. Boek je in augustus voor zes eskimoteerlessen dan betaal je maar voor vijf. Je krijg dus één les gratis cadeau! In schrijven voor de eskimoteer cursus kan via deze link.
 
 

Kajakvakantiefoto's

De foto’s die deze zomer op de kajakcursussen worden gemaakt proberen wij zo snel mogelijk in het fotoboek op de website te zetten en/of op onze facebook pagina te plaatsen. Een aantal foto’s van de cursussen in Slovenië staan al online (klik hier voor het fotoboek).
 
Heb je zelf mooie foto’s gemaakt of misschien een leuk filmpje dan zou Europagaai het ontzettend leuk vinden om deze te zien. Wil je foto’s of filmpjes met Europagaai delen, dan kunnen deze gestuurd worden naar [email protected] of je kunt ze plaatsen op www.facebook.com/europagaai.
 
 

Wijs op reis!

  • Een reisverzekering voor wildwaterkajakken t/m niveau IV is een must!
  • Bij annulering zijn de kosten voor jezelf, een verzekering is geen overbodige luxe!
  • Zijn je eigen kajakspullen CE gekeurd en nog in goede staat en bedekt je eigen kajakhelm ook je oren?
  • Samen reizen bespaart geld en is goed voor het milieu. Neem eens kijkje op ons carpool forum.
  • Lees de boekingsinformatie, hierin staat de route en veel handige tips.