Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Wij zitten niet stil! Ga je met ons mee?

Het Europagaai strandpaviljoen is van binnen en buiten geschilderd en staat weer te pronken op het strand. Op zee wordt druk gewerkt aan een vooroeversuppletie en binnenkort gaan we van start met de brandingkajak clubavonden op maandag. De sportieve vakantiegangers en kajakliefhebbers hebben er weer zin in, een week in Slovenië is al bijna volgeboekt. Wacht niet te lang met inschrijven en let op de Europagaai april aanbieding. Binnenkort is er een opfriscursus EHBO en SRTA voor de instructeurs zodat zij up-to-date voor je klaar staan. Over een paar dagen is Martina terug uit Nieuw-Zeeland. De cursus Tarn/Allier in het voorjaar en ook het Eifelweekendje in Luxemburg gaan door. Voor de Bohinjka/Soca die eind april van start gaat zijn er bijna genoeg boekingen. Wij zitten niet stil! Ga je met ons mee?
 
 

Het Europagaai strandpaviljoen is opgebouwd

Door het mooie weer konden we in de afgelopen maand het Europagaai strandpaviljoen verven. Vorig jaar lag er in maart en april nog sneeuw en was dit er bij ingeschoten. Ook het dak dat tijdens de winterstorm beschadigd was is weer helemaal hersteld en we hebben meteen ook de plafonds gewit en de binnenkant van het paviljoen geschilderd. Afgelopen weekend is het paviljoen op het strand Hargen aan Zee opgebouwd en nu staat alles klaar voor een hopelijk zonnig en goed seizoen. Wil je een keer komen brandingkajakken of met een gezelschap deelnemen aan leuke groepsactiviteiten? Kijk dan op de website (www.europagaai.nl - www.schoorlactief.nl) en schrijf je in. Je bent van harte welkom!
  

Weet jij al of je met ons mee gaat?

In het overzicht op onze wildwaterkalender kun je in een oogopslag zien voor welke cursussen er voldoende boekingen zijn (die dan dus doorgaan), er bijna voldoende boekingen zijn of dat een cursus volgeboekt is. Omdat Europagaai het aantal inschrijvingen per niveau bijhoudt, is het mogelijk dat een cursus voor een bepaald niveau volgeboekt is en voor een ander niveau nog wel plaats heeft. Dit is zichtbaar op bijvoorbeeld deze pagina van een cursus in Slovenië waarvan niveau II en III volgeboekt zijn maar waar voor niveau I nog wel plek is. Weet je al of je dit jaar met ons mee gaat? Een aantal cursussen raken al aardig gevuld. Laat het ons even weten als je nog geen keuze hebt kunt maken. Wellicht kunnen wij je nader informeren of hebben wij tips.
 
 

Kajak zusjes in Kayak Magazine!

Bij het openslaan van het bekende glossy magazine Kayak Session zagen wij vrij snel een schitterende Palm reclamepagina met een stralende Querine Wegman. Iets verder op in het blad kom je Martina Wegman tegen in een maar liefst vijf pagina tellende reportage die je via deze link kunt vinden. Dat de twee kajakkende zusjes onafhankelijk in dit schitterende magazine staan willen wij graag even melden.
 
  

April aanbieding

Boek je in april een weekcursus wildwaterkajakken dan kun je op 3 mei tussen 11:00 en 12:30 uur of 13:00 en 14:30 gratis op het Geestmerambacht meer nabij Zuid-Scharwoude het eskimoteren komen oefenen. Als je geen weekcursus wildwaterkajakken boekt dan kun je voor € 20,- p.p. inschrijven.

  • Wij zorgen voor de kajaks, maar je kunt natuurlijk ook je eigen kajak mee brengen.
  • Een eigen wetsuit is comfortabel, maar zonder kan ook.
  • Wil je dat wij een wetsuit voor je mee brengen dan kost dat € 10,- p.p. en hebben we je confectiemaat nodig.
  

In april gaan de clubavonden weer van start

Houd het forum in de gaten! In de loop van de maand april zullen op maandag de clubavonden weer van start gaan. Het is al wat langer licht en van 19:00 tot 21:00 uur kun je komen brandingkajakken en gebruik maken van ons strandpaviljoen. Deelname is gratis en heb je geen eigen kajak of wetsuit dan kun je die ter plekke bij ons huren.

 

Luxemburg 13 t/m 15 juni

Ga je mee naar Luxemburg? Van 13 t/m 15 juni hebben we daar een groepshuis gehuurd of kun je op de aangrenzende camping kamperen. Een dag of een weekendje in de Eifel en Ardennen peddelen kan een leuke voorbereiding voor een kajak vakantieweek zijn. Daarnaast mag je bij voldoende waterstand op de Nims en de Irrel Wasserfalle kajakken. Dit is vrij uniek omdat kajakken op de meeste rivieren in de Ardennen en Eifel van april t/m oktober verboden is. Met name de Irrel Wasserfalle heeft het karakter van een echte Alpenrivier en is voor gevorderde kajakkers uitdagend. Niemand hoeft zich te vervelen. Voor eventuele aanhang die niet gaat kajakken zijn er vijf prachtige wandelingen door een schitterend gebied te maken. Je zult versteld staan van het overweldigende natuurschoon zo dicht bij huis! Kijk voor meer informatie op deze websitepagina.