Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Videomateriaal

Videomateriaal

Lente in Slovenië

Een heerlijke voorjaarsweek op de Bohinjka en de Soca in Slovenië.
 

Wildwaterbaantje - Sault Brenaz

Een lang weekend in Sault Brenaz, een van de leukste wildwaterbaantjes van Europa!
 

Een bruisend kanoavontuur in Slovenië

Slovenië blijft een van de mooiste wildwaterkajak locaties in Europa. Kristalhelder water en de mooiste wildwater passages voor elk niveau kajakker. Wil je ook mee naar Slovenië bekijk dan hier de cursus data.
 

Nepal - Expeditie

In november 2015 ging een groep van 15 kajakkers met Europagaai op expeditie in Nepal. 2 weken kajakken op de mooiste rivieren, slapen op zandstranden onder een heldere hemel vol sterren en genieten van het Nepalese eten en de cultuur. O.a. de rivieren Tamur en Sun Koshi werden bevaren. Hoge golven, walsen en mooie wild water passages werden afgewisseld door vlakke stukken rivier. Wie even op adem wou komen kon in een raft stappen en de rivier op een andere manier beleven. Een prachtige ervaring om nooit te vergeten. Film door: AJkayak 2016 / Muziek: Nepathya, Palla Ghar ka.

Zomer - mix

Een filmpje gemaakt door Frank, instructeur bij Europagaai. Een spectaculaire mix van beelden waarin te zien is wat de instructeurs onderling varen gecombineerd met beelden die tijdens de Europagaai kajakcursusweken zijn gemaakt.
 

Slovenië - Julische Alpen

Het winnende filmpje van de film wedstrijd 2014. Gemaakt door L. Gray
 

Slovenië - Julische Alpen

De nummer twee van de film wedstrijd 2014. Gemaakt door M. Visser
 

Tarn en Allier - Frankrijk

In het voorjaar staat het water van de Tarn en de Allier over het algemeen hoger dan in de zomer. Dat maakt de Tarn en Allier in het voorjaar een stuk spectaculairder dan in de zomer. De Tarn en de Allier zijn een ideale locatie voor de beginnende kajakker om te leren kajakken en voor de gevorderde kajakker om technieken te verbeteren.
 

Brandingkajakken

Kajakken op de golven van de Noordzee geeft een enorme kick!
 

Hohenlimburg - Duitsland

Net over de Nederlandse/Duitse grens, ligt een leuk wildwaterbaantje. Deze baan heeft alle facetten voor een sportief en leerzaam kajakweekend.
 

Eifel - Duitsland / Luxemburg

Dicht bij huis in het Duits/Luxemburgse Eifelgebied stromen fraaie riviertjes door een schitterend dal.
 

Slovenië - Julische Alpen

Kajakken op het kristalheldere water van de Soca, genieten van de adembenemend mooie natuur en heel erg veel plezier maken.
 

Frankrijk - Franse Pyreneeën

De rivieren in de Franse Pyreneeën zijn zeer geschikt voor de kajakkers zonder kajak ervaring. Een leerzame en zeker ook leuke en spectaculaire cursus!
 

Slovenië - Julische Alpen

De wildwaterkajakcursus in Slovenië is één van de mooiste cursussen uit ons programma. Deze cursusweek bestond uit een groep enthousiaste dames.
 

Slovenië - Bohinjka

In het voorjaar begint het al lekker warm te worden en staat het water in de rivieren - door het smelten van de sneeuw - goed hoog. De cursus op de Bohinjka is de ideale voorjaarscursus voor kajakkers met niveau I t/m III.
 

Eskimoteercursus

De eskimoteer cursussen in Alkmaar en Rotterdam zijn al jaren een succes. Zie hier een impressie van de eskimoteercursus in Alkmaar.

Isarco - Italië

Op de Isarco in Italië kun je vanuit je kajak genieten van de spannende stroomversnellingen, de vele keerwaters en de prachtige natuur.
 

Park and go Ardennen / Eifel

Zodra er een goede waterstand is en er Europagaai instructeurs beschikbaar zijn, sturen we een brichtje naar de Park and go mailingslijst en vertrekken we naar de Ardennen/Eifel. Er zijn verschillende riviertjes met trajecten wildwaterklasse III en IV of misschien nog wel iets hoger.
 

Europagaai in het klokhuis

In 2004 kwamen een aantal kajakkers van Europagaai in het leerzame kinderprogramma Het Klokhuis. Presentatriese Dolores duikt in de wereld van wildwatervaren. Bekijk de video via de link www.hetklokhuis.nl/onderwerp/kajaks