Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Instructeur huur

Instructeur huur

Huur een Europagaai instructeur voor een training, cursus of het begeleiden van een kajaktrip. Zo ben je verantwoord bezig en verbeter je de kwaliteit en veiligheid tijdens het kajakken.

Europagaai Wildwaterinstructeurs

Europagaai instructeurs zijn specifiek opgeleid voor alle mogelijke soorten wildwaterkajaktrainingen. Behalve onze deskundigheid op het gebied van technische instructie, hebben wij ook specialistische kennis op Freestyle- gebied. Daarnaast staan onze veiligheidstrainingen hoog aangeschreven. Instructievormen worden op jouw specifieke wensen afgestemd. Zo kun je bijvoorbeeld een training op een vaste locatie organiseren of opnemen in een kajakcursus op een rivier. 

Europagaai Wildwater Guide

Op verantwoorde wijze vaar je onder begeleiding van een gediplomeerde wildwater Guide de mooiste rivieren. Als je geen instructie wenst maar gewoon lekker rivieren wil afvaren dan kun je een Europagaai Guide huren. Je bent dan verzekert van deskundig begeleiding.

Rivier en locatie keuze

Bij het maken van een rivierkeuze willen wij je graag adviseren. Het is van belang dat deze keuze afgestemd is op het niveau van de groep. GROEPSINDELING - Als je op een vaste locatie een training organiseert, kun je zelf bepalen hoeveel personen je laat deelnemen. Bij het bevaren van een rivier kun je maximaal zes deelnemers op één instructeur of guide indelen. 

Kortingen

50% korting voor een hulpinstructeur/visser.
Extra korting op huren van instructeur bij een groepsgrootte van:
  • 5 deelnemers per instructeur 5% bij weekhuur
  • 4 deelnemers per instructeur 10% bij weekhuur
  • 3 deelnemers per instructeur 15% bij weekhuur
  • 2 deelnemers per instructeur 20% bij weekhuur
  • 1 deelnemer per instructeur 25% bij weekhuur 
Het is mogelijk om op de reis- en verblijfkosten van de instructeur te besparen, door deze in overleg te regelen.

Prijzen

Per uur dag vijf dagen km
Tarief (werk-, reis en wachturen) € 45,- € 300,- € 1500,-  
Tarief (werk-, reis en wachtdagen)   € 80,- € 250,-  
Verblijfstarief   € 60,- € 250,-  
Reiskosten auto       € 0,25
Reiskosten bus of auto / trailer       € 0,40
Trailer huur   € 30,- € 90,-  
Kajakhuur   € 20,- € 80,-  
Wetsuithuur   € 10,- € 40,-  

Belangrijk

Tijdens cursusdata in ons wildwaterprogramma gelden géén kortingen en kunnen instructeurs alleen onder voorbehoud worden ingehuurd. De overige perioden kan er wel ruim van tevoren een definitieve toezegging worden gedaan.
 
Tijdens regulieren cursussen krijgen groepen vanaf 5 personen een extra korting van 1% p.p. op de cursusprijs, met een maximum van 10%. Het recht op familiekorting en/of korting bij meerdere boekingen van eenzelfde persoon komt dan te vervallen.