Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Pluimen

Pluimen

Reserveren met een Pluim

Bij het plaatsen van een boeking via deze website kun je aangeven dat je met een pluimenvoucher wenst te betalen. Vergeet s.v.p. niet om de kleur van de voucher te vermelden. De vouchercode die bij de streepjescode op de voucher staat stuur je per e-mail naar ons toe. De Pluimenvoucher kun je ingevuld bij aankomst bij de instructeur inleveren.

Inwissel mogelijkheden van de Pluim

Een Pluimen kan voor iedere kajakcursus of activiteit worden ingewisseld. Wij hanteren de waarde die wij voor de Voucher ontvangen. Is de voucherwaarde lager dan betaal je de rest bij. Is de voucherwaarde hoger dan wordt de meerwaarde van de voucher (na aftrek van 20% administratiekosten) terug betaald.

Soorten Pluimenvouchers & uitbetalingswaarden

Pluimen Geel = € 10,62
Pluimen Rood = € 17,36
Pluimen Groen = € 24,68
Pluimen Blauw = € 33,90
Pluimen Oranje = € 51,22
Pluimen Paars = € 69,21
Pluimen Roze = € 110,67
Pluimen Turquoise = € 126,08
Pluimen Brons = € 162,45
Pluimen Zilver = € 346,72
Pluimen Goud = € 714,78

Nieuwe locatie Europagaai sportpaviljoenDoor de verbreding van het strand en de duinen heeft het Europagaai sportpaviljoen sinds juli 2018 een nieuwe plek op het strand Camperduin-Noord gekregen. Met ondersteuning van een Provinciale subsidie is hier een nieuw sportpaviljoen gerealiseerd en in gebruik genomen. Het gebouw is tijdelijk nog verplaatsbaar maar zal uiteindelijk definitief blijven staan. De buitenkant en het dak moeten dan nog bekleed worden zodat het geheel een fraai robuust uiterlijk krijgt.

Bongo's en Pluimen

Cursussen en Try-outs die bij Bongo en Pluimen werden aangeboden zijn sinds 2016 niet meer mogelijk maar je kunt nog wel inschrijven en met een Bongo-bon of Pluimenvoucher betalen. Het bedrag dat wij voor jouw Bongo of Pluim ontvangen wordt in dat geval op het totaalbedrag in mindering gebracht.