Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Bongo

Bongo

Reserveren met een Bongo

Bij het plaatsen van een boeking via deze website kun je aangeven dat je met een Bongobon wenst te betalen. Vergeet s.v.p. niet om het type Bongobon te vermelden. De code die op de bon staat stuur je per e-mail naar ons toe. De Bongobon zelf kun je ingevuld bij aankomst bij de instructeur inleveren.

Inwissel mogelijkheden van de Bongo

Een Bongbon kan voor iedere kajakcursus of activiteit worden ingewisseld. Wij hanteren de waarde die wij voor de Bongobon ontvangen. Is de waarde van de Bongobon lager dan betaal je de rest bij. Is de waarde van de Bongobon hoger dan wordt de meerwaarde van de bon (na aftrek van 20% administratiekosten) terug betaald.

Soorten Bongobonnen & uitbetalingswaarden

  • Bongo Sensatie = € 140,10
  • Bongo Avontuur = € 41,40
  • Bongo Avontuur voor twee = € 68,00
  • Bongo Samen sportief = € 23,70
  • Bongo Beach = € 34,00
 

Nieuwe locatie Europagaai sportpaviljoenDoor de verbreding van het strand en de duinen heeft het Europagaai sportpaviljoen sinds juli 2018 een nieuwe plek op het strand Camperduin-Noord gekregen. Met ondersteuning van een Provinciale subsidie is hier een nieuw sportpaviljoen gerealiseerd en in gebruik genomen. Het gebouw is tijdelijk nog verplaatsbaar maar zal uiteindelijk definitief blijven staan. De buitenkant en het dak moeten dan nog bekleed worden zodat het geheel een fraai robuust uiterlijk krijgt.

Bongo's en Pluimen

Cursussen en Try-outs die bij Bongo en Pluimen werden aangeboden zijn sinds 2016 niet meer mogelijk maar je kunt nog wel inschrijven en met een Bongo-bon of Pluimenvoucher betalen. Het bedrag dat wij voor jouw Bongo of Pluim ontvangen wordt in dat geval op het totaalbedrag in mindering gebracht.