Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Europagaai Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een onvergetelijke beleving, kies dan voor de Europagaai Cadeaubon! Degene die je wilt verwennen kiest zelf uit het grootste kajakcursus-assortiment van Nederland. Bepaal zelf een bedrag, vul het contactformulier in en de cadeaubon wordt na betaling thuis gestuurd. Ga naar contactformulier

Inwisselen Pluimen

Heb je een Pluim van Pluimen cadeau gekregen? Bij het reserveren van een wildwaterkajakcursus of brandingkajakken via onze website kun je aangeven dat je met een Pluim wenst te betalen. Vervolgens stuur je ons de code van jou Pluim zodat wij deze kunnen inwissellen. Pluimen zijn verkrijgbaar via deze website.

Inwisselen Bongo

Heb je een Bongobon cadeau gekregen? Bij het reserveren van een wildwaterkajakcursus of brandingkajakken via onze website kun je aangeven dat je met een Bongobon wenst te betalen. Vervolgens stuur je ons de code van jou Bongobon zodat wij deze kunnen inwissellen. Bongobonnen zijn verkrijgbaar via deze website.
 

Let op! De aanbiedingen op de website van Bongo komen niet meer overeen met de prijzen in ons programma. Bij inlevering wordt de waarde die wij voor jouw Bongobon ontvangen op je boeking in mindering gebracht.