Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Gang van zaken

Gang van zaken

Boekingsinformatie

Na je reservering ontvang je een document met uitgebreide informatie over de desbetreffende cursus. Alles wat je moet weten staat daar in dus lees deze goed!

Aankomst op verzamellocatie

Hou rekening met verkeersdrukte, file en betaald parkeren. Ook de wandelling naar het strand neemt de nodige tijd in beslag. Wie te laat is kan meestal niet meer mee doen. Wij kunnen de groep namelijk niet zonder toezicht achterlaten om de verplichte veiligheid en begininstructie apart voor  te laatkomers te organiseren. Wees dus op tijd!

Materiaal

Cursus - Bij een cursus reserveer je de kajakhuur inclusief toebehorenen het wetsuit apart. Wie geen eigen materiaal mee neemt kan dit op het reserveringsformulier aanvinken. Vergeet niet bij het huren van een wetsuit je confectiemaat door te geven.

Wat neem je zelf mee 
Surfschoentjes of waterschoentjes is bij het brandingkajakken in de zomer niet verplicht maar zeer zeker aan te raden. In het voor- en najaar zijn schoentjes wel noodzakelijk en verplicht.
Het is comfortabel om een T-shirt of warmteshirtje mee te nemen die je tijdens het kajakken onder je wetsuit kunt dragen.
Brildragers raden wij een koordje of brilelastiek aan.
Lenzendragers kunnen het beste dag-lenzen dragen.

Verblijf en groepsverblijf accommodaties

Voor een verblijf in de omgeving van Bergen en Schoorl is er een uitgebreide keuze aan hotels, bungalows en campings. Een lijst met verblijfsmogelijkheden vind je hier

Restaurants terrasjes en horeca

In de nabije omgeving zijn veel restaurants en horecagelegenheden te vinden. Je kunt zelf contact opnemen en met de uitbater afspraken maken of reserveren. Een overzichtslijst met ondernemingen en de afstand tot onze locatie op het strand of in het centrum van Schoorl vind je hier.

Wanneer gaat een cursus wel of niet door

Bij minder dan zes aanmeldingen of als de zee te ruw is kan een cursus brandingkajakken soms niet doorgaan. Omboeken naar een andere datum is in dat geval gratis zonder omboekkosten. Het boekingsbedrag kan eventueel ook worden terug betaald.

Extra

Groepsboeking - Ben je met een groep van meer dan vijf personen, dan kun je zelf een datum kiezen en een cursus buiten de vaste data van ons programma boeken. Voor een try-out op een zelf gekozen datum moet je met minimaal 10 personen zijn.

Nieuwe locatie in aanbouwDoor de verbreding van het strand en de duinen heeft het Europagaai sportpaviljoen een nieuwe plek op het strand gekregen. Op deze plek wordt met ondersteuning van een Provinciale subsidie een nieuw sportpaviljoen gerealiseerd. Dit paviljoen zal in het voorjaar 2017 gereed zijn. Tot die tijd zijn de verblijfsfaciliteiten bij onze cursussen brandingkajakken beperkt en zijn er geen Try-outs mogelijk.

Bongo's en Pluimen

Try-outs die bij Bongo en Pluimen worden aangeboden zijn in 2016 niet mogelijk. Je kunt wel tegen bijbetaling inschrijven voor een cursus. De waarde van je Bongo of Pluim wordt dan op het totaalbedrag in mindering gebracht.