Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Gang van zaken

Gang van zaken

Boekingsinformatie

Voor een cursus brandingkajakken kun je via dit keuzemenu inschrijven.Na de reservering ontvang je een document met uitgebreide informatie over de desbetreffende cursus. Alles wat je moet weten staat daar in. Lees de informatie dus goed door!

Aankomst op verzamellocatie

Hou rekening met verkeersdrukte, file en betaald parkeren. Ook de wandelling naar het strand neemt de nodige tijd in beslag. Wie te laat is kan meestal niet meer mee doen. Wij kunnen de groep namelijk niet zonder toezicht achterlaten om de verplichte veiligheid en begininstructie apart voor  te laatkomers te organiseren. Wees dus op tijd!

Materiaal

Cursus - Een cursus brandingkajakken is exclusief kajakhuur en wetsuit. Deze huur je apart en dit kun je op het reserveringsformulier aanvinken. De kajakhuur is inclusief peddel, helm, zwemvest en spatzijltje als dat nodig mocht zijn. Verder kun je op het reserveringsformulier aanvinken of je een wetsuit wil huren. Vergeet in dat geval niet je confectiemaat door te geven.

Wat neem je zelf mee
Surfschoentjes of waterschoentjes is bij het brandingkajakken in de zomer niet verplicht maar zeer zeker aan te raden. In het voor- en najaar zijn schoentjes wel noodzakelijk en verplicht.
Het is comfortabel om een T-shirt of warmteshirtje mee te nemen die je tijdens het kajakken onder je wetsuit kunt dragen.
Brildragers raden wij een koordje of brilelastiek aan.
Lenzendragers kunnen het beste dag-lenzen dragen.

Verblijf en groepsverblijf accommodaties

Voor een verblijf in de omgeving van Bergen en Schoorl is er een uitgebreide keuze aan hotels, bungalows en campings. Een lijst met verblijfsmogelijkheden vind je hier

Restaurants terrasjes en horeca

In de nabije omgeving zijn veel restaurants en horecagelegenheden te vinden. Je kunt zelf contact opnemen en met de uitbater afspraken maken of reserveren. Een overzichtslijst met ondernemingen en de afstand tot onze locatie op het strand of in het centrum van Schoor vind je hier.

Wanneer gaat een cursus wel of niet door

Bij minder dan vijf aanmeldingen of als de zee te ruw is kan een cursus brandingkajakken soms niet doorgaan. Omboeken naar een andere datum is in dat zonder omboekkosten dus geheel gratis. Het volledige boekingsbedrag kan eventueel ook worden terug betaald.

Extra

Groepsboeking

  • Ben je met een groep van meer dan vijf personen, dan kun je zelf een datum kiezen en een cursus van 3 uur buiten de vaste data van ons programma boeken.
  • Informeer over de mogelijkheden voor een groepsboeking brandingkajakken via dit contactformulier.

Nieuwe locatie brandingkajakken EuropagaaiDoor de verbreding van het strand en de duinen heeft het Europagaai sportpaviljoen een nieuwe plek gekregen op het strand Camperduin-Noord. Met ondersteuning van een Provinciale subsidie is hier een nieuw sportpaviljoen gerealiseerd..

Bongo's en Pluimen

Cursussen en Try-outs die bij Bongo en Pluimen werden aangeboden zijn sinds 2016 niet meer mogelijk maar je kunt nog wel inschrijven en met een Bongo-bon of Pluimenvoucher betalen. Het bedrag dat wij voor jouw Bongo of Pluim ontvangen wordt in dat geval op het totaalbedrag in mindering gebracht.