Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Gang van zaken

Gang van zaken

Boekingsinformatie

Voor een cursus brandingkajakken kun je via dit keuzemenu inschrijven.Na de reservering ontvang je een document met uitgebreide informatie over de desbetreffende cursus. Alles wat je moet weten staat daar in. Lees de informatie dus goed door!

Aankomst op verzamellocatie

Houd rekening met verkeersdrukte, file en betaald parkeren. Ook de wandelling van de parkeerplaats naar het strand neemt de nodige tijd in beslag. Wie te laat is kan vaak niet meer mee doen. Dit zou storend voor de groep zijn en de mate van veiligheid kunnen beinvloeden.

Materiaal en wat neem je mee

Cursus
Een cursus brandingkajakken is exclusief kajakhuur en wetsuit. Deze huur je apart. Dit kun je op het reserveringsformulier aanvinken. De kajakhuur is inclusief peddel, helm en zwemvest, maar ook het spatzijltje als dat nodig mocht zijn. Verder kun je op het reserveringsformulier aanvinken of je een wetsuit wil huren. Vergeet in dat geval niet je confectiemaat door te geven.

Wat neem je zelf mee
Surfschoentjes of waterschoentjes is bij het brandingkajakken in de zomer niet verplicht maar zeer zeker aan te raden. In het voor- en najaar zijn schoentjes wel noodzakelijk en verplicht. Het is comfortabel om een T-shirt of warmteshirtje mee te nemen die je tijdens het kajakken onder je wetsuit kunt dragen. Brildragers raden wij een koordje of brilelastiek aan. Lenzendragers kunnen het beste dag-lenzen dragen.

Verblijf en groepsverblijf accommodaties

Voor een verblijf in de omgeving van Bergen en Schoorl is er een uitgebreide keuze aan hotels, bungalows en campings. Een lijst met verblijfsmogelijkheden vind je hier.

Restaurants terrasjes en horeca

In de nabije omgeving zijn veel restaurants en horecagelegenheden te vinden. Je kunt zelf contact opnemen en met de uitbater afspraken maken of reserveren. Een overzichtslijst met ondernemingen en de afstand tot onze locatie op het strand of in het centrum van Schoorl vind je hier.

Wanneer gaat een cursus wel of niet door

Bij minder dan vijf aanmeldingen of als de zee te ruw is kan een cursus brandingkajakken soms niet doorgaan. Omboeken naar een andere datum is in dat geval zonder omboekkosten. Het volledige boekingsbedrag kan eventueel ook worden terug betaald.

Groepsboeking en zelf een datum kiezen

Een groep vanaf zes personen kan zelf een datum kiezen en een cursus buiten ons programma boeken.
Informeer over de mogelijkheden via dit contactformulier of schrijf direct in via deze website.