Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Brandingkajakken

Brandingkajakken

Peddelen in de branding en stoeien met de golven van de Noordzee: "de ultieme kajak-kick!!!"

Kajakken in de branding is puur speelplezier. Eerst vaar je de branding in, daarna draai je de kano met de voorpunt weer naar het strand. Je begint te peddelen als er een golf aankomt om vervolgens in een surf of al stuntend van de brekende golf af terug naar het strand te surfen. Na een gedegen instructie en veel oefenen lukt het om de techniek onder de knie te krijgen en ga je het brandingkajakken nog veel leuker vinden! Spierballen zijn handig, maar niet echt nodig. Aan behendigheid en snelle reflexen heb je veel meer.
 
Kijk voor beschikbare data op deze kalender
  • Van 1 t/m 5 personen kunnen op vaste data inschrijven. 
  • Vanaf 6 personen kun je als groep inschrijven en is in principe elke data mogelijk.
Groepsboeking brandingkajakken
Informatie over brandingkajakken voor groepen is te vinden op de pagina brandingkajakken groepsboekingen.
 
Groepsboeking brandingraften 
Informatie over brandingraften voor groepen is te vinden op www.branding-raften.nl.
 

Nieuwe locatie brandingkajakken EuropagaaiDoor de verbreding van het strand en de duinen heeft het Europagaai sportpaviljoen een nieuwe plek gekregen op het strand Camperduin-Noord. Met ondersteuning van een Provinciale subsidie is hier een nieuw sportpaviljoen gerealiseerd.

Bongo's en Pluimen

Cursussen en Try-outs die bij Bongo en Pluimen werden aangeboden zijn sinds 2016 niet meer mogelijk maar je kunt nog wel inschrijven en met een Bongo-bon of Pluimenvoucher betalen. Het bedrag dat wij voor jouw Bongo of Pluim ontvangen wordt in dat geval op het totaalbedrag in mindering gebracht.