Onvergetelijk Avontuur!

Corsica

Frankrijk

Het eiland Corsica bestaat uit berggebied met hoge bergtoppen en ruige rivieren. Deze hebben vaak diepe kloven in het landschap uitgeslepen. De natuur varieert gigantisch op het eiland; elke plek ziet er totaal anders uit en heeft een ander karakter. De rivieren vullen zich met sneeuw en regenwater en zijn in april en mei ideaal te bevaren. Deze locatie leent zich perfect voor de gevorderde kajakker die zijn techniek wil verbeteren op wildwater VI.

De kajakcursus vindt plaats op verschillende rivieren, afhankelijk van het niveau van de cursusgroep. We varen trajecten van wildwaterklasse IV. Op het water is er veel afwisseling. Zo zijn er veel golven, walsen, scherpe keerwaters en stroomt het water flink door op de ene rivier en de andere bestaat uit veel ‘pool drop’-passages, waarbij het bevaren van kleine watervallen goed te oefenen is. Het gesteente wat je hier het meeste tegenkomt is graniet, wat zorgt voor veel bouldergardens en geblokte passages. Hierdoor wordt ook je techniek flink op de proef gesteld.

De kajakcursus op Corsica zit niet elk jaar in ons aanbod.

Boek nu op deze locatie

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.