Onvergetelijk Avontuur!

Frankrijk

Voor de beginnende kajakker en gezinnen met kinderen ouder dan 12 jaar zijn de Franse Pyreneeën (Gave d’Oloron) ideaal. De rivier is overzichtelijk, het water aangenaam en je vaart door prachtige natuur en langs kleine dorpjes.

Houd je van uitdaging en heb je al kajakervaring, dan is Corsica iets voor jou. Je vindt er golven, walsen, scherpe keerwaters, pool drop- passages en het water stroomt flink door.

Wil je veel oefenen aan je techniek dan is de baantjes cocktail een echte aanrader! Door de baan steeds opnieuw te bevaren krijg je controle over het stromende water en je kajak. Deze cocktail is geschikt voor alle niveaus. De regio Loire, waar de wildwaterbanen zijn, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit van wijn, de kleine dorpjes en de vele culturele en sportieve mogelijkheden en de schitterende natuur. Met stokbrood, brie en een flesje wijn in het zonnetje aan de waterkant van de Rhône; een beter Frans vakantiegevoel is er niet!

We leggen je graag uit hoe een cursus/ vakantie verloopt, wat handig is om mee te nemen en hoe jij naar de locatie kunt reizen. Lees daarom ook verder op:

Wat komt er kijken bij kajakken