Onvergetelijk Avontuur!

Verhuurmateriaal

Kajak- en kampeermaterialen

Bij Europagaai kun je verschillende spullen huren. Wel zo makkelijk want niet iedereen is in bezit van een kajakuitrusting. Zelfs kampeer spullen als een tent, slaapzak en slaapmat kun je bij ons huren! Wij zorgen dat de gehuurde spullen op de locatie terecht komen. Zo hoef je zelf niet met veel materiaal te reizen.
Hieronder zie je een overzicht van onze kajaks
en kampeerspullen.
Fotos kunnen afwijken.

 onze Verhuur kajaks

Dagger mamba

De Dagger Mamba is al jaren een favoriet onder Europagaai klanten en instructeurs. De kajaks van Dagger staan bekend om de ontzettend fijne en betrouwbare uitrusting. De kajak zit dus erg fijn en is makkelijk van binnen te verstellen.  Ze zijn vergevingsgezind, gemakkelijk te rollen en niet zo snel. Dit karakter zorgt op het water dat je veel tijd hebt om te sturen. De Mamba is voor elk wildwater niveau geschikt en is een ideale boot om de basis van wildwatervaren in te leren. Europagaai heeft de Mamba in 3 maten (klein 7.6, medium 8.1 en large 8.6).

Dagger Axiom 6.9

De Dagger Axiom 6.9, de kajak waar kinderen goed in leren peddelen. Dit model leent zich om spelend af te varen op wildwater. Door de scherpe vorm en de platte achterkant en een klein volume is de kajak ontzettend wendbaar en geeft het wildwaterkajakken een extra uitdaging. 

De kajak is geschikt voor kinderen die de basis al onder de knie hebben en graag alle technieken willen leren en toepassen. 

Zet Veloc

De Zet Veloc is de kleinere variant van de Zet Raptor en hierdoor geschikt voor kleine tot middelgrote personen. Dit model heeft zich door de jaren heen bewezen als een degelijke wildwater kajak voor zowel beginners als gevorderden. De Veloc heeft een ronde onderkant en is hierdoor een van de makkelijkste boten om te rollen. Het karakter van de boot leert een actieve vaarstijl aan, veel snelheid maakt de kajak namelijk stabiel. 

De kajak is geschikt voor personen tussen de 50 en 70 kilo.

Zet Raptor

Deze kajak is in onze ogen een onverwoestbare kajak die bij Europagaai al heel wat jaartjes mee gaat. Dankzij de stabiliteit van de romp is de boot geschikt voor beginnende en gevorderde peddelaars. De Raptor heeft een ronde onderkant en is hierdoor een van de makkelijkste boten om te rollen. Het karakter van de boot leert een actieve vaarstijl aan, veel snelheid maakt de kajak namelijk stabiel. De carve-lijnen op de onderkant van de boot bevinden zich alleen aan de voorkant. De Raptor draait daarom erg snel in het keerwater als de kajakker naar voren leunt. 

De kajak is geschikt voor personen tussen de 65 en 85 kilo.

Zet director

De Director is de grootste ZET kajak die Europagaai verhuurt. De kajak is erg stabiel door een platte onderkant, dit is een groot verschil is met de andere ZET kajaks. De boot is een stuk sneller dan zijn broertjes van ZET en ook met een minder actieve vaarstijl komt de director in elk keerwater.  Het stabiele en grote karakter zorgt alleen wel voor een iets zwaardere boot om op te tillen. De carve-lijnen op de onderkant van de kajak bevinden zich over de gehele lengte van de boot wat zorgt dat de kajak ondanks de lengte erg makkelijk en snel draait.

De Director is geschikt voor personen tussen de 90 en 110 kilo.

Exo xt

 De Exo XT is een stabiele en voorspelbare allround wildwater kajak. De exo-kajak lijkt erg veel op de ZET veloc qua karakter en volume.  Hierdoor leent de Exo XT zich goed voor technisch afvaren. Door zijn vlakke bodem draait de XT snel keerwaters in, traverseert deze strak en gaat front surfen gemakkelijk. Door zijn lichte rondingen en de strakke carve-lijnen worden foutjes met opkanten wel iets sneller afgestraft. 

De Exo XT 260 & 300 zijn geschikt voor personen van 60 tot 80 kilo.

Waka Tuna

De Tuna is het eerste model creeker waarmee het merk Waka is geëxplodeerd. . De kajak die moeilijk water makkelijker maakt, terwijl de kajak super snel en responsief is. Hij houdt zijn lijn vast en is gemakkelijk te manoeuvreren. Hij snijdt stroomversnellingen  strak aan en maakt peddelen leuker voor peddelaars van alle niveaus.

De Waka Tuna is geschikt voor personen tussen de 70 en 90 kilo.

Waka Steeze

Bij de Steeze is de neus van de kajak voorzien van extra veel rocker gegeven om je snelheid te geven. De rocker is de banaanvorm van een kajak in de lengte. Dit zorgt voor het behouden van snelheid waarmee je makkelijker over golven en walsen heen komt. Het volume van de achterkant is een stuk minder in verhouding met creekboten, zo kan de peddelaar goed ondersnijden en krap draaien.

Er is ook een los onderdeel ontworpen om extra volume te creëren dat nodig kan zijn als het water uitdagender wordt.

Eskimo Salto

De onverwoestbare creeker “Salto”  is een Europagaai icoon. Eskimo bestaat al jaren niet meer maar deze kajaks zijn nog erg gewild. De Salto heeft een ronde onderkant en rollen gaat daarom erg gemakkelijk. De kajak is een vrij simpel ontwerp dat zich op alle vlakken fijn gedraagt zoals je zou verwachten op het water. De salto heeft zich al jaren  bewezen tijdens onze cursussen.

Deze ideale beginners boot is geschikt voor personen van 60 tot 80 kilo.

Jackson Karma

De Karma is snel, stabiel en gaat met gemak over alles heen wat op zijn weg komt. De romp maakt hem ongevoelig voor dwarsstromingen. Op de onderkant bevinden zich extreme carve-lijnen. Dit zorgt ervoor dat je met deze grote en stabiele boot alsnog elk klein keerwatertje kunt pakken. Het snelle maar vriendelijke ontwerp geeft peddelaars van elk niveau het vertrouwen om je grenzen te verleggen. 

De Jackson Karma is geschikt voor personen van 70 tot 100 kilo.

Wavesport Scooter

De Wavesport Scooter hebben we ook. Een van onze branding cursus boten. Ideaal voor beginners in de brandig. Ga je om, geen probleem je klimt er zo weer op. De Wavesport Scooter is een sit-on-top kajak, die zowel gebruikt kan worden in de branding als op vlakwater. Extra volume in de voorpunt zorgt ervoor dat de kajak makkelijk door de branding gaat. Dit model is ook geschikt voor grotere/zwaardere personen met zijn maximale capaciteit van 110 kg.

Prijon FLY

De Prijon FLY heeft zich bewezen als kindervriend. Tieners en kinderen kunnen heel goed overweg met de FLY. We hebben dan ook goede ervaring met deze boot in onze kanoschool. Daarom zie je deze old school boot nog steeds voorbij komen bij ons.

Spade ace of spades

Je voelt je meteen thuis in the ace of spades! De boot is betrouwbaar, om te peddelen. Hij heeft wat we nodig hebben om ons veilig te voelen in wildwater. Voor zowel wildwaterbeginners als gevorderden is de Ace of Spades een goede boot. Voor wildwaterexperts is de the ace of spades een betrouwbaar hulpmiddel om de grenzen van de sport te verkennen en bovendien is het ook nog eens heel leuk om op eenvoudig wildwater te trainen.

Pyranha Burn 2

De Burn is een bewezen all-rounder- of je nu een beginner bent in klasse II of een expert.  Je vaart de kleinste stroomversnellingen, surft op de grootste golven en beleeft veel plezier op wildwater klasse 2/3.

onze verhuur kampeer uitrusting

Pop up tent XL

Pop up tent XL – 3 personen – 2 SECONDS – Fresh & Black

Een comfortabele tent met voldoende binnenruimte en een kleine buiten ruimte voor de schoenen. Als je deze tent huurt, wordt deze voor je opgezet en afgebroken. 

Pop up tent XL

Pop up tent XL – 3 personen – 2 SECONDS

Een comfortabele tent met voldoende binnenruimte en een kleine buiten ruimte voor de schoenen. Als je deze tent huurt, wordt deze voor je opgezet en afgebroken. 

EXPED SLAAPMAT

EXPED SIM COMFORT 7.5 LW SLAAPMAT

Een goede nachtrust is belangrijk, daarom heeft Europagaai gekozen voor deze kwatiteits slaapmat van Exped.

Met deze hoogwaardige kwaliteit slaapmat overnacht je heerlijk. De vulling biedt ondersteuning waardoor je comfortabel ligt. Daarnaast zorgen de materialen voor een uitstekende isolatie. Zo heeft de SIM Comfort 7.5 een R-waarde van 6.7. Dit betekent dat u de Exped slaapmat gedurende het hele jaar door kunt gebruiken. 

SLAAPZAK

EXPED MEGASLEEP SLAAPZAK

Een goede nachtrust is belangrijk, daarom heeft Europagaai gekozen voor deze kwaliteits slaapzaken van Exped.

De Exped MegaSleep slaapzak is een veelzijdige slaapzak voor 3 seizoenen. Deze slaapzak heeft namelijk twee verschillende kanten met meer en minder lagen isolatie. Deze slaapzak is daardoor geschikt voor de lente tot de herfst. Zelfs als het licht vriest, ligt u nog warm in deze slaapzak. Je kunt de slaapzak natuurlijk ook lekker open ritsen en als deken gebruiken.  Wij verhuren de slaapzak met een lakenzak zodat de slaapzak schoon blijft.

Slaapzak

Exped VersaQuilt Slaapzak

Een goede nachtrust is belangrijk, daarom heeft Europagaai gekozen voor deze kwatiteits slaapzaken van Exped.

De Versa Quilt is de ideale zomerslaapzak bij warmere temperaturen. De Versa Quilt kan gemakkelijk worden omgezet in een donzen dekbed. Het met dons gevulde voetenvak zorgt ervoor dat de voeten gedurende de nacht behaaglijk warm blijven. Wij verhuren de slaapzak met een lakenzak zodat de slaapzakschoon blijft.

onze verhuur kajak uitrusting

Zwemvest

PALM AXIS PFD

Deze klassieker is een allround PFD

Ontworpen voor wildwatervaren, maar inmiddels wordt hij voor alle watersporten gebruikt.  Hij is laag uitgesneden en comfortabel. Dit een van de best verkochte Palm’s. En zit bij de kajakhuurprijs inbegrepen

KENMERKEN

  • – Pullover toegang
  • – Grote voor zak met intern compartiment, extern stretch mesh zakje en sleutelclip
  • – 3D anti ride-up tailleband
  • – Easy Glide riem verstelling
  • – Schouderbanden met beugel belastbaar tot 500 kg
  • – Gelaste O-ring met klittenbandsluiting
  • – Cowtail quick release
  • – Reflecterende details op schouders, voor- en achterpanelen

Neopreen Long John en jas

Als neopreen kleding gebruiken wij Longjohn en jasje. Het voordeel van neopreen is het beschermt je bij stoten tijdens het zwemen en het is lekker warm. De combinatie is bijzonder veelzijdig, bij warm weer trek je gemakkelijk het jasje uit en stop je achter in de boot. we hebben verschilende merken pakken de foto kan dus afwijken. 

Spatzeil

we hebben verschilende merken spatzeilen en zijn voor wildwater. ze zijn gemaakt van duurzaam  neopreen en is daardoor geschikt ook voor het ruigere werk. Met deze extra band kan het spatzeil los gedrukt worden met de knieën. En zit bij de kajakhuurprijs inbegrepen

Peddel

TNP RAPA, NYLON

De TNP Rappa is een mooie stevige wildwater die al jaren bij Europagaai gebruikt word en zich bewezen heeft. En zit bij de kajakhuurprijs inbegrepen

Helm

Hooftbescherming is belangrijk tijdens watersport activiteiten. De Spreu Bumper is een degelijke helm gemaakt van high density polyethyleen. De helm beschermd het hoofd en de oren volledig. Het binnenwerk is eenvoudig te verstellen waardoor deze alle volwassenen past. En zit bij de kajakhuurprijs inbegrepen

drybag

De drybag is zeer populair binnen de kano- en kajaksport. Het houd je waardevolen spullen droog tijdens het varen. De waterdichte tas is gemaakt van versterkt PVC en wordt dicht geklikt middels een gesp. Om de tas waterdicht te houden dient tijdens het sluiten de bovenkant driemaal omgeslagen te worden, waarna de gespen dicht geklikt kunnen worden. Deze tas heeft een inhoud van ca 6 liter.  En zit bij de kajakhuurprijs inbegrepen

Boek Nu