Onvergetelijk Avontuur!

Het Europagaai team

Wouter

Wouter

Een droom van Wouter werd werkelijkheid toen hij Europagaai overnam. Hij is een ervaren instructeur en kajakker die zijn passie voor de sport graag overbrengt op anderen. Samen met Mark vormt hij het hart van de organisatie Europagaai.

Mark

Mark

Mark heeft veel in de branding op de Noordzee gevaren en ook als kano poloër was hij jaren actief. In 2023 deed zich de kans voor om, samen met Wouter, Europagaai over te nemen. Met Europagaai komt de passie voor het kajakken samen de drive voor het ondernemen.

Querine

Querine

Querine heeft oog voor detail. Dat zie je niet alleen in haar kajakstijl terugkomen maar ook in haar werk als grafisch ontwerpster in haar eigen bedrijf Hello Deer.

Remi

Remi

Remi is opgegroeid in een kajak en kent de techniek van het wildwaterkajakken en freestylekajakken door en door. Remi werkt in de jeugdzorg, maar zijn vrije tijd besteed hij graag aan kajakken.

Jasper

Jasper

Jasper kajakt als een van de beste en is een ster in het lesgeven waarbij hij je graag uitdaagt zonder je oncomfortabel te voelen. Als Jasper niet op het water zit, werkt hij in de zorg.

Vera

Vera

Vera begeleidt onze kajak cursussen en vakantie buiten Europa. Wildwaterkajakken is wat Vera het liefste doet nu zij in Peru woont.

Hans

Hans

Hans is de expert op het gebied van veiligheid op en rond het water. Hij geeft niet alleen wildwaterkajak les, ook traint hij het Europagaai team op het gebied van EHBO naast zijn werk als docent Verpleegkunde.

Stijn

Stijn

Stijn is een ervaren instructeur op wie je kunt bouwen. Niet alleen als kajak instructeur weet hij alles in goede banen te leiden, ook bij zijn werk in de weg- en waterbouw houdt hij het overzicht.

Willem

Willem

Willem is ervaren instructeur die een uitdaging aan gaat en je op het water weet te motiveren om het meeste uit jezelf te halen. Willem is van alle markten thuis, hij repareert een auto, maar werkt ook als persoonlijk begeleider in de zorg.

Jitte

Jitte

Jitte heeft voor elk probleem een passende creatieve oplossing. Naast kajakken is hij veel in de lucht te vinden als parapentvlieger.

Ed

Ed

Ed is de eravren rots in de branding. Hij geeft graag brandingkajak les op zee en ook voor een eskimoteercursus kun je op Ed rekenen.

Petra

Petra

Petra is enthousiast, is slim en altijd vrolijk. Zij is er op gespitst om je zoveel mogelijk te leren. Met Petra erbij wordt het altijd gezellig!

Ivar

Ivar

Ivar is de rust zelf op het water. Hij straalt een gevoel van veiligheid en rust uit dat erg aanstekelijk is. Met dit positieve gevoel is het altijd een feestje op het water. Ivar studeert op de ALO om gymdocent te worden om ook buiten de boot te kunnen lesgeven.

Nienke

Nienke

Nienke houdt van reizen en het liefst naar plekken waar de zon altijd schijnt. En schijnt de zon even niet, dan is ze met een lach op haar gezicht zelf het zonnetje op de Europagaai kajakcursussen.

Dirk

Dirk

Dirk kan je niet gek krijgen. Hij is in voor grapje en kan niet staat niet in zijn woordenboek. Best knap als je weet dat hij ook nog studeert aan de TU en veel met muziek bezig is.

Jord

Jord

Jord heeft veel interesse in de mensen en de wereld om hem, dat moet ook wel als bestuurskundige. Met hem kun je altijd een goed gesprek voeren. Onbesuisd een avontuur aangaan zal bij Jord niet gebeuren.

Rolf

Rolf

Rolf is een teamspeler. Op het veld met zijn American Football team en op het water met het kajak team. Rolf woont in Oostenrijk, geeft in de zomer kajakles en in de winter ski- en snowboardles.

Sjoerd

Sjoerd

Sjoerd is een handige kajakker en een vrolijke enthousiaste noot in de groep. Zit hij niet in de boot dan studeert hij voor zijn studie fysiotherapie.

Koen

Koen

Koen heeft alles op en naast het water onder controle en leert je graag de kneepjes van het kajakken. Koen heeft een druk bestaan met veel vrienden, een studie Facilitair Management en voetbal.

Kasper

Kasper

Kasper maakt er altijd een feestje van. Hij is een acrobaat in en buiten de boot en zorgt voor een gezellige sfeer waarbij iedereen zich prettig voelt. Lesgeven zit in zijn genen en kajakken is een van zijn passies.

Floris

Floris

Floris is leergierig, enthousiast en heeft een ontzettend sterke mindset. Hij staat altijd klaar om een helpende hand uit te steken. Als Floris niet op het wilde water vaart dan is hij waarschijnlijk aan het kano poloën. En dat doet hij niet onverdienstelijk.

Meike

Meike

Meike is een doorzetter. Op haar kun je rekenen en je weet dat ze haar afspraak nakomt. Meike maakt tijd vrij om naast haar studie als Ergotherapeut, bijbaan en vrienden te kajakken.

Susan

Susan

Susan is een echte salomvaarder, maar kan zich op prima redden op het wilde water. Susan wil je erg graag helpen en is erg vriendelijk.

Boek Nu