Locaties

Locaties

De Eskimoteercursussen en Freestylekajakcursussen worden ‘s winters in een lekker warm zwembad gegeven.

Hoornsevaart Alkmaar (Noord-Holland)

Een cursus in het 50 meterbad van de Hoornsevaart met een zeer goede openbaarvervoer verbinding!
De locatie in Alkmaar is het zwembad De Hoornse Vaart. Het zwembad ligt tegenover het NS Station Alkmaar Noord en is zowel per auto als met het openbaarvervoer goed bereikbaar. In dit verwarmde bad kunnen de instructeurs van Europagaai je onder ideale omstandigheden de kunst van het eskimoteren aanleren.
 
De eskimoteer lessen zijn in het zwembad de Hoornsevaart in Alkmaar. In groepjes van maximaal zes deelnemers leer je de technieken van het eskimoteren.
 
De Eskimoteercursus in Alkmaar bestaat uit een reeks van zes lessen. Het is mogelijk om je voor één of meer van die lessen op te geven.
 
Hoornsevaart
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Tel. 072 561 29 95

Van Maanenbad Rotterdam (Zuid-Holland)

De lessen in Rotterdam worden gegeven in het Sportfondsenbad Noord, ook wel bekend als het Van Maanenbad. Dit is misschien wel bekendste zwembad in Rotterdam en is een ideale locatie om de technieken van het eskimoteren of freestylekajakken te leren.
 
De eskimoteer lessen zijn in het Sportfondsenbad Noord in Rotterdam. In groepjes van maximaal zes deelnemers leer je de technieken van het eskimoteren.
 
De Eskimoteercursus in Rotterdam bestaat uit een reeks van zes lessen. Het is mogelijk om je voor één of meer van die lessen op te geven.
 
Van Maanenbad
Van Maanenstraat 8
3038 CZ, Rotterdam
Tel. 010 466 25 80

Zwembad de Leye in (Noord-Braband)

De lessen in Oisterwijk worden gegeven in het Zwembad de Leye. Deze locatie is dit jaar (2017) nieuw in het programma.Het zwembad is ook met OV goed bereikbaar.
 
De eskimoteer lessen zijn in het zwembad de Leye. In groepjes van maximaal zes deelnemers leer je de technieken van het eskimoteren.
 
De Eskimoteercursus in Oisterwijk bestaat uit een reeks van drie lessen. Het is mogelijk om je voor één of meer van die lessen op te geven.
 
Zwembad de Leye
Baerdijk 43
5061 GG Oisterwijk

Locatie naar keuze

Het is ook mogenlijk om bij jou in de buurt een eskimoteercursus te organiseren. Het zwembad regel je zelf en Europagaai zorgt voor het materiaal en de instructie.