Locatie

Locatie

Elke geschikte locatie is mogelijk maar onze standaard cursussen vinden plaats op het Noordelijke strand van Camperduin. Deze locatie is gelegen in Schoorl aan de Noordzeekust achter de breedste en hoogste duinen van Nederland en omringd door uitgestrekte polders, bossen en heideveld.

Verzamellocatie

De verzamellocatie staat op de bevestiging die je na inschrijving ontvangt of wordt per e-mail naar je toe gestuurd. Dikwijls is dit een strandpaviljoen maar het kan ook op een parkeerplaats bij het strand zijn.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Als we eenmaal gestart zijn kan de groep niet zonder toezicht op zee worden achtergelaten. Deelname voor telaatkomers is dan ook niet mogelijk en verplaatsen naar een andere datum is niet vanzelfsprekend.
 

Strandpaviljoen

In Schoorl zijn meerdere strandpaviljoens waar je voor en na het brandingkajakken fijn kunt vertoeven en prima kunt lunchen of dineren. Voor een groep is het verstandig om van te voren bij het strandpaviljoen een reservering te plaatsen.
Op het strand is geen sanitaire voorziening. Een bezoekje aan een strandpaviljoen of andere gelegenheid met een sanitaire voorziening is voorafgaand aan de activiteit zeer aan te raden.
 

Route

Per Auto (Vanaf A9): A9 - bij Alkmaar de N9 Den-Helder - neem afslag Schoorl - op de y-kruising na het benzinestation rechtsaf - volg de borden Zee - je blijft deze kronkelweg volgen tot de rotonde Camperduin, Schoorl, Petten, Hargen aan Zee. Afhankelijk van de locatie waar verzameld gaat worden kies je hier de weg naar Hargen aan Zee of Camperduin. 
 
Openbaar vervoer (Vanaf Centraal Station Alkmaar): Met het openbaar vervoer neem je vanaf station Alkmaar bus 151 tot aan Camperduin. Loop het laatste stukje naar het noordelijke strand van Camperduin. Over het strand naar Hargen aan Zee is ca. 20 min. lopen in zuidelijke richting.