Gang van zaken

Gang van zaken

Boekingsinformatie

Na je reservering ontvang je een document met uitgebreide informatie over de desbetreffende cursus. Alles wat je moet weten staat daar in dus lees deze goed!

Aankomst op verzamellocatie

Hou rekening met verkeersdrukte, file en betaald parkeren. Ook de wandelling naar het strand neemt de nodige tijd in beslag. Wie te laat is kan niet meer aansluiten. Wij kunnen de groep namelijk niet zonder toezicht achterlaten om de nodige voorbereidingen apart met  te laatkomers te regelen. Ook het verzeten van de datum is niet vanzelfsprekend. Wees dus op tijd!

Materiaal

Cursus - Bij een cursus reserveer je de kajak en toebehoren apart.

Wat neem je zelf mee - Wij raden aan om een t-shirt of warmteshirtje mee te nemen die je tijdens het kajakken onder je wetsuit kunt dragen.

Brildragers raden wij een koordje of brilelastiek aan.
Lenzendragers kunnen het beste daglenzen dragen.

Mocht je waterschoentjes hebben dan is het verstandig om deze mee te nemen. Bij het brandingkajakken is het niet verplicht, maar het is wel warmer en vaart ook fijner. Vooral in het voor- en najaar kunnen schoentjes zelfs noodzakelijk zijn!

Verblijf en groepsverblijf accommodaties

Mocht je in de omgeving willen verblijven, er is een uitgebreide keuze aan hotels, bungalows en campings. De dichtstbijzijnde plaatsen zijn; Schoorl, Camperduin en Groet. Voor een lijst met verblijfsmogelijkheden klik hier

Restaurants terrasjes en horeca

In de nabije omgeving zijn veel restaurants en horecagelegenheden te vinden. Je kunt zelf contact opnemen en met de uitbater afspraken maken of reserveren. Voor een overzichtslijst met ondernemingen en de afstand tot onze locatie op het strand of in het centrum van Schoorl, klik hier.

Wanneer gaat een cursus niet door

Aanmeldingen - Bij minder dan zes aanmeldingen kan een cursus brandingkajakken soms niet doorgaan. Omboeken naar een andere datum is in dat geval zonder omboekkosten en geheel gratis. Het boekingsbedrag kan eventueel ook terug worden betaald.
Te veel branding - Als de golven zo hoog zijn dat het niet verantwoord is de zee op te gaan dan lassen we de cursus of try-out af. Omboeken naar een andere datum is dan zonder omboekkosten en geheel gratis. Het boekingsbedrag kan eventueel ook terug worden betaald.

Extra

Groepsboeking - Ben je met een groep van meer dan vijf personen, dan kun je zelf een datum kiezen en een cursus buiten de vaste data van ons programma boeken. Voor een try-out op een zelf gekozen datum moet je met minimaal 10 personen zijn.