Brandingkajakken

Brandingkajakken

Peddelen in de branding en stoeien met de golven van de Noordzee: "de ultieme kajak-kick!!!"

Kajakken in de branding is puur speelplezier. Eerst vaar je de branding in, daarna draai je de kano met de voorpunt weer naar het strand. Je begint te peddelen als er een golf aankomt om vervolgens in een surf of al stuntend van de brekende golf af terug naar het strand te surfen. Na een gedegen instructie en veel oefenen lukt het om de techniek onder de knie te krijgen en ga je het brandingkajakken nog veel leuker vinden! Spierballen zijn handig, maar niet echt nodig. Aan behendigheid en snelle reflexen heb je veel meer.
 
Kijk voor beschikbare data op deze kalender
  • Van 1 t/m 5 personen kunnen op vaste data inschrijven. 
  • Vanaf 6 personen is in principe elke dag mogelijk.
Groepsboeking brandingkajakken
Informatie over brandingkajakken voor groepen is te vinden op de pagina brandingkajakken groepsboekingen.
 
Groepsboeking brandingraften 
Informatie over brandingraften voor groepen is te vinden op www.branding-raften.nl.

Nieuwe locatie in aanbouwDoor de verbreding van het strand en de duinen heeft het Europagaai sportpaviljoen een nieuwe plek op het strand gekregen. Op deze plek wordt met ondersteuning van een Provinciale subsidie een nieuw sportpaviljoen gerealiseerd. Dit paviljoen zal in het voorjaar 2017 gereed zijn. Tot die tijd zijn de verblijfsfaciliteiten bij onze cursussen brandingkajakken beperkt en zijn er geen Try-outs mogelijk.

Bongo's en Pluimen

Try-outs die bij Bongo en Pluimen worden aangeboden zijn in 2016 niet mogelijk. Je kunt wel tegen bijbetaling inschrijven voor een cursus. De waarde van je Bongo of Pluim wordt dan op het totaalbedrag in mindering gebracht.